Adana'da Özel Cimnastik 1. Kademe Antrenör Kursu - Son Dakika
Yerel

Adana'da Özel Cimnastik 1. Kademe Antrenör Kursu

Adana\'da Özel Cimnastik 1. Kademe Antrenör Kursu

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, kentte özel sporculara cimnastik yaptıracak antrenör açığını gidermek için bugün başlayan “Özel Cimnastik 1. Kademe Antrenör Kursu” nun 29 Kasım Cumartesi gününe kadar süreceğini söyledi.

17.11.2014 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, kentte özel sporculara cimnastik yaptıracak antrenör açığını gidermek için bugün başlayan "Özel Cimnastik 1. Kademe Antrenör Kursu" nun 29 Kasım Cumartesi gününe kadar süreceğini söyledi.

Hadi, Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından açılacak Özel Cimnastik 1. Kademe Antrenör Kursu'nun Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'nda (BESYO) ile Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tesislerinde gerçekleştirildiğini belirterek, "Tüm sporların temeli olan cimnastik antrenör kursuna katılımın yüksek olması bizi mutlu etti" dedi.

Kursa katılacakların en az lise mezunu ve 18 yaşından büyük olması gerektiğini hatırlatan Hadi, ayrıca savcılık sabıka belgesi, kimliğin fotokopisi, 4 adet vesikalık fotoğraf, sağlık raporunun yanı sıra katılım ücreti olarak Özel Sporcular Spor Federasyonu Ankara Denizbank Mithatpaşa Şubesi'ne 300 TL yatırmaları gerektiğini sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana'da Özel Cimnastik 1. Kademe Antrenör Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement