Adana'da 'Yasa Dışı Dinleme' Operasyonu; 8 Polis Gözaltına Alındı (2) - Son Dakika
Güncel

Adana'da 'Yasa Dışı Dinleme' Operasyonu; 8 Polis Gözaltına Alındı (2)

Adana\'da \'Yasa Dışı Dinleme\' Operasyonu; 8 Polis Gözaltına Alındı (2)

1 MÜDÜR DAHA GÖZALTINA ALINDI Yasa dışı telefon dinlemelerine yönelik Adana Emniyet Müdürlüğü'nde kurulan özel ekibin Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün desteğiyle yaptığı operasyon kapsamında Emniyet Müdür Yardımcısı Halil Dağ da gözaltına alındı.

08.04.2014 11:53

1 MÜDÜR DAHA GÖZALTINA ALINDI

Yasa dışı telefon dinlemelerine yönelik Adana Emniyet Müdürlüğü'nde kurulan özel ekibin Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün desteğiyle yaptığı operasyon kapsamında Emniyet Müdür Yardımcısı Halil Dağ da gözaltına alındı. Böylece gözaltına alınan polis sayısı 9'a yükseldi. Gözaltına alınan polis memurlarından birinin de kadın olduğu belirtildi. 17 Aralık operasyonu ardından Kaçakçılıktan Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinden Güvenlikten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı'na atanan Halil Dağ, daha sonra Adana'daki Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksek Okulu'na Öğretmen Müdür Yardımcısı olarak atanmıştı.

Operasyonu Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ali Doğan'ın yürüttüğü, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un da birkaç kez Adana Emniyet Müdürlüğü'ne giriş çıkış yaptığı ileri sürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da 'Yasa Dışı Dinleme' Operasyonu; 8 Polis Gözaltına Alındı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement