Adana Demirspor Lige İyi Başlamak İstiyor - Son Dakika
Yerel

Adana Demirspor Lige İyi Başlamak İstiyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Başkanı Sedat Sözlü, "Takımımız yarın Karşıyaka maçıyla bir ivme yakalayıp bunu da tüm sezona yayarak başarılı bir yıl geçirecek inşallah" dedi.

14.08.2015 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Başkanı Sedat Sözlü, "Takımımız yarın Karşıyaka maçıyla bir ivme yakalayıp bunu da tüm sezona yayarak başarılı bir yıl geçirecek inşallah" dedi.

Sözlü, yönetim kurulu üyeleriyle Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, başkan seçildiği 23 Haziran'ın kulüp için bir dönüm noktası olduğunu söyledi.

İyi niyetli bir çalışma ortamı yakaladıklarını, iyi bir ekip kurduklarını ifade eden Sözlü, "İlk işimiz teknik direktörle anlaşıp sonra kadro şekillendirmekti. Bu süreçte oyuncu eksiklerimizi tamamladık. Şu anda kiralık değil de Adana Demirspor'un kendi öz evlatları takıma getirildi" diye konuştu.

Başkan Sözlü, kiralık oyuncuların kulüplere çok fazla katkı sağlayamadığını anlatarak, şunları kaydetti:

"Takım Kızılcahamam'daki ilk kamp dönemini çok verimli geçirdi. Oyuncularımıza olan tüm vecibelerimizi de yerine getirdik. Bu anlamda yarınki Karşıyaka maçı çok önem arz ediyor. Takımımız yarın Karşıyaka maçıyla bir ivme yakalayıp bunu da tüm sezona yayarak başarılı bir yıl geçirecek inşallah. Oyuncular, teknik heyet, Adana Demirspor sorunsuz şekilde yarın Karşıyaka maçına çıkacak."

"Tribünlerin dolmasını istiyorum"

Yarın Karşıyaka ile ligin ilk maçına çıkacaklarını anımsatan Sözlü, "Ben yarın 5 Ocak Fatih Terim Stadı tribünlerinin dolmasını istiyorum. İyi bir havamız var. Futbolculara tribünlerin de dolu olduğunu gösterirsek önümüze geleni deviririz" diye konuştu.

Bilet fiyatlarında indirime de gittiklerini vurgulayan Sözlü, "Sudan ucuz maç izleyeceğiz. Taraftarlarımız da yayladaysa insin, sahildeyse gelsin maçı izlesin" dedi.

Sözlü, ayrıca tüm siyasileri de maça davet ettiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana Demirspor Lige İyi Başlamak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement