Adana - Hırsız, Inşaat Bekçisini Yaraladı - Son Dakika
Güncel

Adana - Hırsız, Inşaat Bekçisini Yaraladı

Hırsız, inşaat bekçisini yaraladıADANA'da hırsızlık yapmak için inşaata giren kimliği belirsiz bir kişi, kendisini fark edip kovalayan 28 yaşındaki Ender Alasköz'ü av tüfeğiyle bacaklarından yaraladı.

23.03.2017 04:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hırsız, inşaat bekçisini yaraladı

ADANA'da hırsızlık yapmak için inşaata giren kimliği belirsiz bir kişi, kendisini fark edip kovalayan 28 yaşındaki Ender Alasköz'ü av tüfeğiyle bacaklarından yaraladı.

Olay, saat 01.30 sıralarında merkez Yüreğir İlçesi Akdeniz Mahallesi 387 Sokak'taki bir inşaatta meydana geldi. İnşaatta bekçilik yapan Ender Alasköz, inşaat alanında bir kişinin hırsızlık yaptığı fark edip, yakalamak istedi. Bu sırada kaçmaya çalışan hırsız, yanındaki av tüfeğiyle ateş açtı. Alasköz, bacağına isabet saçmalarla yere yığılırken, hırsız da gecenin karanlığından faydalanıp olay yerinden kaçtı. Silah sesini duyup dışarı çıkan çevredeki vatandaşlar, Alasköz'ü yerde yaralı halde görünce 112 Acil'i arayıp yardım istedi. Ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Alasköz'ün durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, hırsızı yakalamak için çalışmalara devam ediyor.

Adana - Hırsız, Inşaat Bekçisini Yaraladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana - Hırsız, Inşaat Bekçisini Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement