Adana Motosiklet Yarışı Ölümle Bitti - Son Dakika
Güncel

Adana Motosiklet Yarışı Ölümle Bitti

Adana Motosiklet Yarışı Ölümle Bitti

Adana Motosiklet yarışı ölümle bittiCeyhun ÖZER/CEYHAN (Adana), (DHA) - ADANA'nın Ceyhan İlçesi'nde 17 yaşındaki Hüseyin Kılıçlı, arkadaşlarıyla motosiklet yarışı yaparken otomobile çarparak öldü.

11.08.2016 22:23

Adana Motosiklet yarışı ölümle bitti

Ceyhun ÖZER/CEYHAN (Adana), (DHA) - ADANA'nın Ceyhan İlçesi'nde 17 yaşındaki Hüseyin Kılıçlı, arkadaşlarıyla motosiklet yarışı yaparken otomobile çarparak öldü.

Salı günü akşam saatlerinde motosikletleriyle Çiftler Mahallesi otoban bağlantı yolunda giden Hüseyin Kılıçlı ve arkadaşları, iddiaya göre bir süre sonra yarışa başladı. Kılıçlı, 01 BBP 51 plakalı motosikletiyle hızla giderken Ceyhan gişeleri mevkisinde 25 yaşındaki A.Ü. yönetimindeki 01 TC 521 plakı otomobile arkadan çarptı. Kontrolden çıkan motosiklet daha sonra bariyerlere çarpıp yaklaşık 30 metre sürüklendikten sonra durabildi.

Ağır yaralanan Hüseyin Kılıç, ambulansla götürüldüğü Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Görgü tanıkları, sürücülerin motosikletlerin üzerine yatarak hızlı bir şekilde yarıştığını, kazanın da bu nedenle meydana geldiğini öne sürdü. Öte yandan otomobil sürücüsü jandarma tarafından gözaltına alındı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Motosiklet Yarışı Ölümle Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement