Adana'nın MHP'li Yeni Başkanı Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Güncel

Adana'nın MHP'li Yeni Başkanı Mazbatasını Aldı

Adana\'nın MHP\'li Yeni Başkanı Mazbatasını Aldı

Hüseyin Sözlü, adliye çıkışında kendisini bekleyen gazetecilere mazbatasıyla birlikte poz verdi.

09.04.2014 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hüseyin Sözlü, adliye çıkışında kendisini bekleyen gazetecilere mazbatasıyla birlikte poz verdi. Sözlü, burada yaptığı açıklamada Adana'da seçimde sürpriz yaşanmadığını belirtti. MHP'nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in Adana'dan milletvekili seçildiğini, 1919'da Samsun'da yakılan bağımsızlık meşalesine ilk ses veren kentin Adana olduğunu vurgulayan Hüseyin Sözlü, seçim sürecinde AK Parti'nin genel başkan yardımcıları ve bakanlar düzeyinde Adana'da şaibe olduğunu iddia ettiğini ancak bunları ispatlayamadığını söyledi.

Sözlü, Hırsızlıktan tescilli olanların milli iradeyi çalmak için teşebbüsleri yarım kalmıştır. İyi ki hukuk var, iyi ki adalet var. Bugün burada halk iradesine karşı konulmak istenen ipoteğe Adanalılar ve Türk adaleti müsaade etmemiştir. Tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Adana'da yeni bir dönem, adalet, hak, hukuk için başlayacaktır. Bu andan sonra tüm Adanalı hemşehrilerimizi kucaklamanın mücadelesi içinde olacağız. Adanalılar hemşehrisi, MHP liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'ye de bir armağan göndermiştir diye konuştu.

Adliye önünde bekleyen yaklaşık 300 partili, Sözlü'yü alkışlarla uğurladı. Bozkurt işareti yapan partililer, Sözlü'yü tebrik etmek için izdiham yarattı. Sözlü, bugün saat 17.00'da düzenlenecek törende görevi Aytaç Durak'tan devralacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'nın MHP'li Yeni Başkanı Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement