Adanalı Liseliler Yeteneklerini Freezone Sahnesinde Sergiledi - Son Dakika
Güncel

Adanalı Liseliler Yeteneklerini Freezone Sahnesinde Sergiledi

Adanalı Liseliler Yeteneklerini Freezone Sahnesinde Sergiledi

Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması'nın Adana elemeleri 8-9 Mart tarihlerinde gerçekleştirildi.

12.03.2014 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VODAFONE FREEZONE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI'NIN ADANA ELEMELERİ TEOMAN KONSERİNİN COŞKUSUYLA BİRLEŞTİ

Gençlere yönelik ülkemizdeki en kapsamlı müzik etkinliği olan Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması'nın Adana elemeleri 8-9 Mart tarihlerinde gerçekleştirildi. Vodafone FreeZone sponsorluğundaki "Yavaş Yavaş" turnesi kapsamında 7 Mart'ta Adana'da konser veren Teoman da Türkiye'deki tüm liselerin katılabildiği yarışmaya destek verdi. Toplam 14 ilden 259 müzisyen liseli, Adana elemelerinde sahne heyecanını yaşadı. On binlerce liselinin katılımının beklendiği yarışmanın sonunda kazananlar, sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

10 Mart 2014, İstanbul – "Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa" sloganıyla gençlere özgürlük alanları yaratmayı amaçlayan Vodafone FreeZone'un düzenlediği 17. Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması'nda şehir elemeleri tüm hızıyla devam ediyor. Büyük finale giden yolda Vodafone FreeZone, müzik coşkusunu Adana'ya taşıdı.

Vodafone FreeZone'la Adana'da üç güne yayılan müzik coşkusu, 7 Mart'taki Teoman konseriyle başladı. Teoman, Vodafone FreeZone sponsorluğundaki akustik konseriyle Adanalı hayranlarıyla Çukurova Belediyesi Kültür Merkezi'nde bir araya geldi. "Yavaş Yavaş" temasıyla akustik konser serisini sürdüren Teoman'a piyano, keman ve gitar üçlüsü eşlik etti. Sevilen şarkılarının akustik yorumlarıyla dinleyicileri mest eden Teoman ayrıca kendisinin de en sevdiği şarkıları seslendirdi.

Teoman konseriyle başlayan Vodafone FreeZone Adana etkinlikleri, 8-9 Mart tarihlerinde hafta sonuna yayılan 17. Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması elemeleriyle devam etti. Liseli gençler müzikal yeteneklerini Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi'nde sergiledi. Jüri üyelerinin tam not verdiği genç yetenekler, 26 Nisan'da İstanbul'da düzenlenecek büyük finale katılabilmek için hünerlerini sahnede sergiledi. Adana elemelerinde toplam 14 ilden 259 müzisyen öğrenci yarıştı. Cumartesi ve Pazar günlerine yayılan il elemeleri 1.500 kişilik coşkulu izleyici kitlesinin katılımıyla tamamlandı.

Geçen yıl ilk kez Vodafone'un desteğiyle 81 ile açılan yarışma, bu yıl da tüm Türkiye'den liselilerin yeteneklerini müzik sahnesinde sergilemesine destek oluyor. Türkiye'den tüm liselerin katılımına açık olan Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması'nda kazananlar, İstanbul'da yapılacak finalde ödüllendirilecek. Finalde "Yorum", "Beste", "Orkestra", "Sahne Performansı", "Kız Solist", "Erkek Solist" ve "Enstrüman" kategorilerinde başarılı olan genç gruplara Vodafone FreeZone'dan sürpriz hediyeler verilecek. Yarışmanın finalinde jüri üyesi olacak Teoman, ayrıca yarışmanın birincisine müzik koçluğu yapacak.

Teoman, Vodafone FreeZone'un Adana etkinlikleri sonrasında şunları söyledi:

"Vodafone FreeZone'un özgürlük çağrısını iki yıldır birlikte gençlere ulaştırıyoruz. 'Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa' söylemini içtenlikle destekliyorum. 'Yavaş Yavaş' konserleriyle yeniden dinleyenlerimle buluşurken, özgürlük çağrısının bir parçası olmanın keyfini yaşıyorum. Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması'nda yer alacak tüm genç müzisyenlere başarılar diliyorum ve büyük bir merakla final gününü bekliyorum. Vodafone FreeZone'un desteğiyle, yarışmanın birincisine müzik koçluğu yapacak olmanın heyecanını duyuyorum."

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, şu değerlendirmede bulundu:

"Vodafone Türkiye olarak, abonelerimizin gerçek ihtiyaçlarını tespit ederek, bunları tam olarak karşılayan yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirme hedefiyle çalışıyoruz. 25 yaş ve altındaki gençlerin ihtiyaçlarına uygun avantajlarla hayatlarında fark yaratmak üzere Mayıs 2011'de Vodafone FreeZone markasını hayata geçirdik. Vodafone FreeZone ile hedefimiz gençlere daha fazla özgürlük alanı yaratmak. Gençler, gençliklerini özgürce yaşayabilsinler diye konserden sinemaya, yemekten giyime birçok alanda onlara kolaylıklar yaratıyoruz. Gençlerin müziğe olan tutkusunu da paylaşıyoruz. Müziğe desteğimizle bu sanat dalını Vodafone FreeZone ile sahipleniyoruz. Bugüne kadar 50'nin üzerinde konserle 1 milyonu aşkın FreeZone'luyu müzikle ve sevdikleri sanatçılarla bir araya getirdik. Diğer yandan liseli gençler için, Türkiye'de liselilere yönelik olarak düzenlenen en büyük müzik etkinliği olan Vodafone FreeZone 17. Liselerarası Müzik Yarışması'nı düzenliyoruz. Böylece liseli gençler hem eğleniyor hem de ilk kez sahne heyecanını yaşıyorlar. Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması'nın kapsamını iki yıldır tüm Türkiye için genişlettik. 8-9 Mart tarihlerinde gerçekleşen Adana elemeleriyle bu yılki yarışmamızın şehir elemelerinin coşkulu bir ayağını daha tamamlamış olduk. Bu vesileyle, müzisyen liselileri yalnız bırakmayan ve bizle birlikte bu coşkuyu yaşayan tüm Adanalılara teşekkür ediyoruz."

END Productions'ın kurucusu Serhat Hacıpaşalıoğlu, konu hakkında şunları söyledi:

"17 yıldır aralıksız olarak büyük bir heyecanla sürdürdüğümüz Liselerarası Müzik Yarışması'nı, Vodafone FreeZone sponsorluğunda iki yıldır tüm Türkiye'ye yaymanın mutluluğu içindeyiz. Gittikçe güçlenen ve gençlere erişerek onların müzikal yolculuğuna destek olan yarışmamızda başarılı olan liselilerin uluslararası yarışmalarda ülkemizi temsil etmesi bize gurur veriyor. Bu yıl 26 Nisan'daki finallere giden yolda Ankara ve Adana elemelerini başarıyla tamamladık. Sırada İzmir ve İstanbul elemeleri var. Müzisyen liselileri, her yıl heyecanla bekledikleri Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması'nda buluşmaya davet ediyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adanalı Liseliler Yeteneklerini Freezone Sahnesinde Sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement