Adanalı Öğrencilere Yenilikçi Grafik ve Animasyon Teknikleri Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Adanalı Öğrencilere Yenilikçi Grafik ve Animasyon Teknikleri Eğitimi

Adanalı Öğrencilere Yenilikçi Grafik ve Animasyon Teknikleri Eğitimi

Nurten Yetimoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin de ortak olduğu Yenilikçi Grafik ve Animasyon Teknikleri AB projesi yurt dışı akışı gerçekleşti.

24.03.2015 13:24

Nurten Yetimoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin de ortak olduğu Yenilikçi Grafik ve Animasyon Teknikleri AB projesi yurt dışı akışı gerçekleşti.

Elazığ İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından koordine edilen, Adana Nurten Yetimoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Kırıkkale Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ortaklığında Ulusal Ajans tarafından İPA fonuyla desteklenen Yenilikçi Grafik Animasyon teknikleri isimindeki Erasmus+ projesi 25 Ocak 2015-7 Şubat2015 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti'nin Prag şehrinde ve Avusturya'nın Viyana şehirlerindeki mesleki okullardaki eğitimler tamamlandı.

Ulusal Ajans tarafından İPA fonuyla desteklenen Yenilikçi Grafik Animasyon teknikleri isimli ortak proje, 31 öğrenci ve 9 refakatçi öğretmen ile gerçekleştirildi.

Proje kapsamında Prag'da ve Viyana'da yer alan grafik okulunda eğitim alan öğrenciler İndesing ve Adobe Affter Effect konusunda kendilerini geliştirdiler. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adanalı Öğrencilere Yenilikçi Grafik ve Animasyon Teknikleri Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement