Adatıp'tan İstanbul'a 30 Milyon Dolarlık Yatırım - Son Dakika
Yerel

Adatıp'tan İstanbul'a 30 Milyon Dolarlık Yatırım

Adatıp\'tan İstanbul\'a 30 Milyon Dolarlık Yatırım

Orhan Kocabıyık Şirketler Grubu, birçok alanındaki başarısını, sağlık sektörüne de taşımaya ve adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

10.09.2016 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orhan Kocabıyık Şirketler Grubu, birçok alanındaki başarısını, sağlık sektörüne de taşımaya ve adından söz ettirmeye hazırlanıyor. İlk sağlık yatırımını kendi memleketi olan Sakarya'da Özel Adatıp Hastanesi'ni 2 yıl önce alarak gerçekleştiren Kocabıyık, bu alandaki yatırımını İstanbul Kurtköy'de de son teknoloji ile donatılmış bir hastane ile devam ettiriyor.

Marmara Bölgesi'nin uzun yıllardan bu yana hizmet veren en köklü hastanelerinden biri olan "Özel Adatıp Hastanesi", Orhan Kocabıyık Şirketler Grubu Sağlık Yatırımları Grup Başkanı Uz. Dr. Gökhan Öner önderliğinde ve Grup Başkan Yardımcısı Ozan Aydınlar idaresinde, bir yandan Sakarya'daki hastane kompleksini modernize ederken, diğer bir yandan da İstanbul'da adından söz ettirecek bir yapı ile sektörün karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Orhan Kocabıyık Şirketler Grubu, 'Adatıp' markasının ve sunduğu sağlık hizmetinin kalitesini, İstanbul'da 2017 yılının ilk günü açacağı 41 bin metrekare alan üzerine, 25 bin metrekare kapalı alan ve 250 yataklı hastane ile taçlandıracak olmanın heyecanını ve mutluğunu yaşıyor. Yaklaşık 30 milyon dolarlık yatırımın yapılacağı hastanede, en son teknolojik cihazlarla donatılmış teşhis merkezinin yanında, yeni doğan ve genel yoğun bakım yatak sayısıyla, bölgenin ve Türkiye'nin önemli bir açığının kapanmasına da vesile olacak.

Özellikle kardiyoloji, kalp damar cerrahisi, tüp bebek merkezi, yoğun bakım hizmetleri, diyaliz merkezi ve tüm cerrahi branşlarda Sakarya sınırlarını aşan ve hatta İstanbul'dan da hasta kabul eden Sakarya Özel Adatıp Hastanesi, İstanbul'daki konseptiyle açacağı yeni hastanesi ile kaliteli sağlık hizmeti kapsama alanını, Marmara Bölgesi'nin tamamına yaymaya hazırlanıyor.

300 personel istihdamı için ilana çıkacak olan Özel Adatıp İstanbul Hastanesi (Kurtköy), istihdam yaratarak ülkesine ve milletine olan bağlılığını bir kez daha ortaya koyuyor. Başvuruların "adatiphastanesi.com" ile "kariyer.net" üzerinden alınacağı ve değerlendirmeler neticesinde de, mülakatların başlatılacağı bildirildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adatıp'tan İstanbul'a 30 Milyon Dolarlık Yatırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement