Derbiye 3 Hakem Aday - Son Dakika
Spor

Derbiye 3 Hakem Aday

Derbiye 3 Hakem Aday

MHK, Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbi maçında görev vereceği hakemleri masaya yatırdı.

16.04.2014 11:12  Güncelleme: 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin kazanırsa şampiyonluğunu ilan edeceği, Beşiktaş'ın ise ikinci olup rakibinin yerine direkt Şampiyonlar Ligi'ne gitmek amacıyla kazanmak zorunda olduğu maça Merkez Hakem Kurulu da büyük önem veriyor.

ÇAKIR LİSTEDEN ÇIKARILDI

Cüneyt Çakır ismi gündeme gelirken, Çakır'ı Beşiktaş- Kayserispor maçında aldığı eleştiriler nedeniyle listeden çıkarttı. Ardından FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus ilk plana alındı. Aydınus geçen hafta Karübükspor- Akhisar Belediyespor maçını yönetmişti. Derbi maç için ikinci isim ise yine FIFA kokartlı Halis Özkayha oldu. Özkahya da geçen hafta Mersin İdmanyurdu- Bucaspor maçında görev yapmıştı. Üçüncü isim ise PTT 1. Lig'de geçen hafta oynanan Orduspor- Samsunspor maçını yöneten Mustafa Kamil Abitoğlu oldu.

FAVORİ AYDINUS

Süper Lig'in en deneyimli isimlerinden... 2013-2014'te 1'i Şampiyonlar Ligi, 2'si Avrupa Ligi, 25 maça çıktı. Aydınus'un kariyerinde çıktığı her iki maçın 1'ini ev sahibi takımlar kazanırken, deplasman takımları 298 maçın 71'ini kazanabildi.

PLASE ÖZKAHYA

2013-2014'ün en fazla kartını kullanan hakemi. Çıktığı 25 maçta 11 kırmızı kart gösteren Özkahya, 105 kere sarı kartına başvurdu. Beşiktaş'a uğurlu gelen Özkahya'nın çıktığı 22 maçta Kartal, 13 galibiyet, 6 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı.

SÜRPRİZ ABİTOĞLU

Bu sezon 13'ü Süper Lig, 21 maça çıktı. Kırmızı kartını sadece 1 defa kullananan Mustafa Kamil Abitoğlu'nun kariyerinde en fazla maçına çıktığı takım 27 ile Fenerbahçe… Kanarya bu maçlarda 15 galibiyet, 5 beraberlik aldı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Derbiye 3 Hakem Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • bir bilen: fener rahat cıksın.. kasmasın.. avrupaya gidemiyor.. akıllı olsun RAKİBİ CİNCON AVRUPAYA gitmemesi için bu macı rolantide oynayıp BJK kazanmasını saglamalı.. İŞİN UCUNDA 15-20MİLYON DOLAR şampiyonlar ligi geliri GSye gider.. BU ŞİKE DEİLDİR STRATEJİDR. yoksa GS bu kötü haliyle bile 2.ci olursa ki sizi arenada yendiler o zaman BASARILI sayılırlar..2-1 fener yenilcek...skor simdiden belli 4 3 Yanıtla
  • çArşı: fener elinden geleni yapsın biz şerefimizle oynayıp hakkımızla kazanmaya çalışacağız...Şerefsiz 2.liktense şerefli 3.lük daha iyidir. 2 2 Yanıtla

Advertisement