Adaylığını "Balık Ekmek" Dağıtarak Açıkladı - Son Dakika
Politika

Adaylığını "Balık Ekmek" Dağıtarak Açıkladı

Adaylığını "Balık Ekmek" Dağıtarak Açıkladı

Eskişehir’de, 8 yıldır balıkçılık mesleği ile uğraşan Hülya Akkoyun, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) milletvekili aday adayı oldu.

15.02.2015 16:59

Eskişehir'de, 8 yıldır balıkçılık mesleği ile uğraşan Hülya Akkoyun, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) milletvekili aday adayı oldu.

Hamamyolu Caddesi'nde bir kıraathane önünde çevre esnafın bazı partililerin destek verdiği CHP Eskişehir milletvekili aday adayı Hülya Akkoyun, ülkede insanların yoksullaştığını ve mutsuz olduğunu söyledi. Küçük esnafın kazandığı parayla vergi, Bağkur sigortasını yatıramadığını öne süren Akkoyun, şöyle konuştu:

"Esnafa yapılandırma yapıldı. Ama hem geçmiş borçlarını hem de şuandaki vergi, sigorta ve Bağkur'unu nasıl ödeyecek? İşçi, memur, çiftçi, emekli nasıl borçluysa küçük esnaf da aynı durumda. Biz seçmenler tam olarak anlayamadık. Konunun içeriğini tam bilmiyoruz. Bir kişiye mi inanacağız yoksa toplum olarak kendi doğrularımızı mı sunacağız? Bizim Anayasamızda 6 ilkemiz var. Anayasayı değiştirelim derken neyi kast ediyorlar. Bunların birinden ödün verirsek Türkiye Cumhuriyeti çok büyük tehlikeye sokulur. Demokrasi tek adamlılık mıdır? 7 Haziran 2015'in ayracı budur. Seçmen aydınlatılmalıdır. Demokrasi mi yoksa tek adamlılık mı?"

Basın açıklaması sonrası milletvekili aday adayı Akkoyun, pişirdiği balıkları ekmek arası yaparak vatandaşlara dağıttı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Adaylığını 'Balık Ekmek' Dağıtarak Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement