ADİL-EV Vakfı, Adıyaman Tanıtım Günlerinde - Son Dakika
Güncel

ADİL-EV Vakfı, Adıyaman Tanıtım Günlerinde

ADİL-EV Vakfı, Adıyaman Tanıtım Günlerinde

Burs ve yardım faaliyetleriyle adından söz ettiren Adıyaman İli İlçeleri Eğitim ve Kültür Vakfı, Feshane'deki Adıyaman Tanıtım Günlerine katıldı.

26.09.2014 18:41  Güncelleme: 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burs ve yardım faaliyetleriyle adından söz ettiren Adıyaman İli İlçeleri Eğitim ve Kültür Vakfı (ADİL-EV) Feshane'deki Adıyaman Tanıtım Günleri'ne katıldı.

2010 yılında sosyal sorumluluk ve yardımlaşmayı arttırmak amacıyla Sultangazi'de kurulan ADİL-EV, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın Feshane'de açılışını gerçekleştirdiği Adıyaman Tanıtım Günleri'nde yerini aldı. Binlerce kişinin katıldığı tanıtım günlerinde başkan ve yardımcıları standa gelen vatandaşlara bilgi verdi.

Adıyaman Valiliği tarafından tahsis edilen yere stant açtıklarını söyleyen ADİL EV Vakfı Başkanı Av. Fatih Mehmet Tercan, Feshane'deki yoğunluğun fazla olduğunu söyleyerek vakıf hakkında bilgiler verdi. 4 yıl önce Adıyaman İli İlçeleri Eğitim ve Kültür Vakfı'nı açtıklarını söyleyen Tercan, vakıf olarak yaklaşık 200 öğrenciye burs sağladıklarını, yardıma muhtaç ailelere de gıda başta olmak üzere çeşitli yardımlar yaptıklarını belirtti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel ADİL-EV Vakfı, Adıyaman Tanıtım Günlerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement