Adıyaman 1954 Spor, Türkiye Kupasına Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Adıyaman 1954 Spor, Türkiye Kupasına Hazırlanıyor

Adıyaman 1954 Spor, Türkiye Kupasına Hazırlanıyor

Adıyaman 1954 Spor, 2 Eylül tarihinde Kilis Belediyespor ile yapacağı Ziraat Türkiye Kupası maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

29.08.2015 16:54

Adıyaman 1954 Spor, 2 Eylül tarihinde Kilis Belediyespor ile yapacağı Ziraat Türkiye Kupası maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Türkiye Bölgesel Lig 2. grupta mücadele edecek olan Adıyaman 1954 Spor Kulübü, 15 günlük Birinci etap kamp çalışmasını Bolu Abant'ta, ikinci etap 10 günlük kamp çalışmasını Bolu Gerede'de yaparak Adıyaman'a döndü.

Adıyaman 1954 Spor Kulübü kamp çalışmasının ve oynadığı hazırlık maçlarının ardından Adıyaman'da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

2 Eylül'de Ziraat Türkiye Kupası maçında Kilis Belediyespor ile karşılaşacak olan Adıyaman 1954 Spor, maç öncesi Türkiye Petrolleri Tesislerinde hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik Direktöre Ali Nail Durmuş gözetiminde takım çalışmalarını sürdürürken, Kulüp Başkanı Hüseyin Koç'ta antrenmanı izledi.

Antrenmanda bir sürpriz yaşanarak, çeşitli taraftar grupları antrenmana gelerek pankart açtı. Kulüp Başkanı Hüseyin Koç'a yönelik 'Seninleyiz Koca Yürekli Adam' yazılı pankart açıldı. Taraftar getirdikleri baklavaları futbolculara kendi elleriyle ikram ettiler.

Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, öncelikli olarak Kilis Belediyespor'u elemek istediklerini ve daha sonra ligde istedikleri seviyeye gelmek olduğunu belirtti.

Hüseyin Koç, bu sezon 2. grupta yer aldıklarını belirterek, 2015-2016 sezonunun 12 grupta oynanacağını ve fikstür çekiminin 4 Eylül'de İstanbul'da yapılacağını açıkladı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman 1954 Spor, Türkiye Kupasına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement