Adıyaman'da Kazada Yaralanan Polis, Şehit Oldu (2) - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'da Kazada Yaralanan Polis, Şehit Oldu (2)

Adıyaman\'da Kazada Yaralanan Polis, Şehit Oldu (2)

ACI HABER KONYA'YA ULAŞTIAdıyaman'daa İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi'nde görevli polisleri taşıyan zırhlı aracın karıştığı kaza sonrası devrilmesi sonucu yaralanan ve 5 gündür hastanede tedavi gören 26 yaşındaki Selvet Şimşek'in, şehit olduğu haberi memleketi Konya'nın Çumra İlçesi Alibeyhöyüğü Mahallesi'ndeki yakınlarını gözyaşlarına boğdu.

23.08.2016 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ACI HABER KONYA'YA ULAŞTI

Adıyaman'daa İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi'nde görevli polisleri taşıyan zırhlı aracın karıştığı kaza sonrası devrilmesi sonucu yaralanan ve 5 gündür hastanede tedavi gören 26 yaşındaki Selvet Şimşek'in, şehit olduğu haberi memleketi Konya'nın Çumra İlçesi Alibeyhöyüğü Mahallesi'ndeki yakınlarını gözyaşlarına boğdu.

Belediyeden emekli olan baba Ramazan ve annesi Fadime Şimşek'in kaza haberinden sonra Adıyaman'a gittiği öğrenildi. Bir erkek kardeşi olan şehit Selvet Şimşek'in ilk görev yerinin Adıyaman olduğu belirtildi. Bekar olan Şimşek'in Adıyaman'da düzenlenecek törenin ardından bugün akşam saatlerinde Konya'ya gönderileceği ve yarın Alibeyhüyüğü Mahallesi'nde kılınacak öğle ve cenaze namazına müteakip defnedileceği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da Kazada Yaralanan Polis, Şehit Oldu (2) - Son Dakika


Advertisement