Adıyaman'daki Deprem - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'daki Deprem

Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, ilçede evleri depremden hasar gören vatandaşları ziyaret etti.

07.03.2017 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, ilçede evleri depremden hasar gören vatandaşları ziyaret etti.

Kaymakam Kaya, beraberindeki ilgili kurum müdürlükleri ile ilçe merkezi ve köyleri gezdi.

İlçe merkezinde ve köylerde yıkılan evleri tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden Kaya, depremzedelerin taleplerini dinledi.

İncelemelerinin ardından konuşan Kaya, tüm birimlerin bir koordinasyon halinde hareket ederek vatandaşların bütün ihtiyaçlarının karşılanması için seferber olduklarını söyledi.

Depremin meydana geldiği ilk andan itibaren vatandaşın yanında olduklarını aktaran Kaya, şu bilgileri aktardı:

"Her türlü ihtiyacını karşılamak için elimizden gelen her şeyi yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Tek tesellimiz can kaybının olmaması. Gerek bizler gerekse de görevlilerimiz depremin etkilerini en aza indirgemek ve vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için çalışmaktayız. Depremzedelerimizi köylerinde ve Mahallelerinde ziyaret ederek varsa eksikliklerimizi gözden geçiriyoruz."

İlçeye bağlı Çakıreşme, Ovacık, Çaybaşı, Hacı Yusuf, Narsırtı, Dut, Büyükbey, Köseler, Çataltepe, Belören, İslamköy, Şahintepe, Mülk, Habipler, Susuz, Şenköy, Belenli, Fıstıklı, Boztarla köylerinde hasar tespit çalışmaları yapıldığını belirten Kaya, "Görevliler kalan köylerimizi ivedilikle inceleyecek. En hızlı şekilde hizmet etmeye, hep birlikte yaraları sarmaya çalışacağız." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adıyaman'daki Deprem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement