Adıyaman'daki Spor Yatırımları Gezildi - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'daki Spor Yatırımları Gezildi

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, beraberinde AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri Salih Fırat ve Mehmet Erdoğan, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Av. Halil Fırat, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdurahman Dimez ve parti üyeleri, Adıyaman’da yapımına başlanan Tartan Atletizm Pisti’nde incelemelerde bulundu.

16.11.2014 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, beraberinde AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri Salih Fırat ve Mehmet Erdoğan, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Av. Halil Fırat, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdurahman Dimez ve parti üyeleri, Adıyaman'da yapımına başlanan Tartan Atletizm Pisti'nde incelemelerde bulundu.

Vali Mahmut Demirtaş ve Adıyaman Milletvekilleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tesisler Daire Başkanlığı tarafından yapımına başlanarak bitme aşamasına gelen Tartan Atletizm Pisti ile sentetik çim sahayı gezerek, ilgili müteahhitten bilgi aldı. Adıyaman merkez ve ilçelerinde çok önemli spor yatırımları hayata geçirdiklerini ifade eden Vali Demirtaş, "Adıyamanlı vatandaşlarımıza daha iyi ve kaliteli tesislerde spor hizmeti sunabilmek amacıyla 35 bin metrekare alan üzerine Tartan Atletizm Pisti ile ışıklandırmalı futbol sahası yapıyoruz. Bu tesisler bitmek üzere, bu önemli spor yatırımlarının tamamlanarak hizmete sunulması ile birlikte Adıyaman'da 7'den 70'e herkesin spor yapabilmesine imkan sağlanacak ve halkımızın sağlıklı bir yaşam için ihtiyaçlarına cevap verilecektir. Bu önemli spor tesislerini ilimize kazandıran Gençlik ve Spor Bakanımız ile ilimiz Milletvekillerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Demirtaş ve milletvekilleri, spor yatırımlarını gezdikten sonra İmamağa Mahallesi'nde 750 metrekare alan üzerine inşa edilen ÇATOM binasında incelemelerde bulundu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman'daki Spor Yatırımları Gezildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement