Adıyaman Sağlık Müdürü Taş Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Adıyaman Sağlık Müdürü Taş Açıklaması

Adıyaman Sağlık Müdürü Opr. Dr. Mehmet Emin Taş, sağlık hizmeti sunucuları olarak 2015 yılını yoğun bir şekilde geçirdiklerini söyledi.

06.01.2016 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Sağlık Müdürü Opr. Dr. Mehmet Emin Taş, sağlık hizmeti sunucuları olarak 2015 yılını yoğun bir şekilde geçirdiklerini söyledi.

Taş, yaptığı yazılı açıklamada, bir bütün olarak sağlık birimlerinin halka nitelikli sağlık hizmeti verme adına özverili bir şekilde çalıştığını dile getirdi.

Yeni Eğitim ve Araştırma Hastanesinin il merkezinde özlemini duyulan bir hastane olduğunu aktaran Taş, şunları kaydett:

"İl genelinde açılan Aile Sağlığı Merkezlerimiz, sağlık evlerimiz ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonlarımızla sağlık hizmetini ilimiz geneline yayma imkanı bulduk. Gölbaşı ilçesinde 75 Yataklı Devlet hastanesinin birinci etabı bitirilerek hizmete dahil edildi. Sincik ve Samsat ilçelerimizde devam eden hastane inşaatlarının yanı sıra aile sağlığı merkezi kapsamında çok önemli sağlık yatırımlarımız var. Kahta Bozpınar Aile Sağlığı Merkezi, Besni Hacıhalil Sağlık Evi, Kuştepe Köyü Sağlık Evi ve Gerger ilçesi personel lojmanları bitirilerek hizmete dahil edildi. Çelikhan Aile Sağlığı Merkezi geçici kabül aşamasına getirildi. Kahta Gölgeli Aile Sağlığı Merkezi, Tut ilçesi personel lojmanı, İl Merkezinde Yenimahalle'de Aile Sağlığı Merkezi, Besni İlçe merkezinde Aile Sağlığı Merkezi, Sincik Çamdere Sağlık Evi ve Kahta Akıncılar Beldesi Aile Sağlığı Merkezi inşaatları devam etmekte olup, bunların da 2016 yılı içerisinde tamamlanacak olması fiziki alt yapı sorunlarımızı minimize edecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyaman Sağlık Müdürü Taş Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement