Şehit Cenazesine Kürt Vatandaşın İsyanı Damga Vurdu - Son Dakika
Güncel

Şehit Cenazesine Kürt Vatandaşın İsyanı Damga Vurdu

Şehit Cenazesine Kürt Vatandaşın İsyanı Damga Vurdu

Adıyaman'da şehit olan asker için düzenlenen törende bir Kürt vatandaş PKK'ya sert sözlerle yüklenirken "Türk olup Kürtçüyüm diyenin Allah belasını versin" dedi.

29.04.2016 18:24  Güncelleme: 15:36

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan ve tedavi gördüğü Ankara GATA'da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Turan Çelik'in cenazesi, Adıyaman'da toprağa verildi.

KÜRTÇE AĞITLAR YAKILDI

Şehidin naaşı, Ankara'dan uçakla Adıyaman'a ardından da helallik alınmak üzere Fatih Mahallesi'ndeki babaevine götürüldü. Cenazenin getirilişi sırasında şehidin yakınları Kürtçe ağıtlar yaktı. Protokol üyeleri baba Mehmet Çelik'e taziyelerini iletti.

PKK ALEYHİNDE SLOGAN ATTILAR

Şehidin cenazesi, Yeni Mezarlık Camii'ndeki namazın ardından Adıyaman Şehitliğinde defnedildi. Vatandaşlar, cenazenin götürülüşü sırasında terör örgütü PKK aleyhine slogan attı, tekbir getirdi. Cenazede, şehidin görev yaptığı arkadaşları da hazır bulundu.

"ERMENİ ÇOCUKLARI, KAHPE ÇOCUKLARI"

Öte yandan cenaze töreni sırasında bir vatandaş PKK'ya tepki göstererek, "Dinsizler, kafirler... Türk olup Kürtçüyüm diyenin Allah belasını versin. Ben Kürdüm, Kürt. Dinsiz Kürt değilim. Ermeni çocukları, kahpe çocukları" diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Cenazesine Kürt Vatandaşın İsyanı Damga Vurdu - Son Dakika


Advertisement