Adıyaman Valisi Erin, Aa'nın Yılın Fotoğrafı Oylamasına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Adıyaman Valisi Erin, Aa'nın Yılın Fotoğrafı Oylamasına Katıldı

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 3 fotoğraf beğendi.

09.12.2016 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 3 fotoğraf beğendi.

AA tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılan Vali Erin, fotoğrafları tek tek inceledi.

Vali Erin, daha sonra Elif Öztürk'ün çektiği "Türkiye darbe girişimine karşı tek yürek", Jawad al Rifai'nin çektiği "Suriyeli çocuğun gözyaşları" ve Beha El-Halebi'nin çektiği "Rus saldırılarında ölen çocuklar" başlıklı fotoğraflara oy verdi.

Erin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fotoğrafların hepsinin birbirinden güzel ve anlamlı olduğunu söyledi.

"Anları" yakalayabilen ve onları kamuoyuna sunan AA foto muhabirlerine teşekkür eden Vali Erin, fotoğraflar arasında 15 Temmuz'da yaşanan ihanet teşebbüsü karşısında milletin liderleriyle kendi demokrasisine sahip çıkışını gösteren Boğaz Köprüsünde çekilen fotoğrafın çok ayrıcalıklı bir yere sahip olduğunu kaydetti. Erin, şöyle devam etti:

"Yine Suriye'de, hemen yanı başımızda yaşanan, vahşet diye nitelendirebileceğimiz suçsuz ve masum çocukların katledilişini simgeleyen fotoğraflar gördüm. Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Türkiye'de özellikle son 2 yıl içinde dünyadaki gelişmelere paralel olarak 2 önemli husus vardır. Bunlardan biri 15 Temmuz ve milletimizin kenetlenişi, ikincisi millet ve devlet olarak 'zulme dur' diyebilen yeni bir politika anlayışı. Biz de bu iki ana temadaki resimleri seçtik. Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Anadolu Ajansı tüm yöneticilerine ve gece gündüz çalışan kardeşlerimize teşekkür ediyorum."

Adıyaman Valisi Erin, Aa\'nın Yılın Fotoğrafı Oylamasına Katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adıyaman Valisi Erin, Aa'nın Yılın Fotoğrafı Oylamasına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement