Adliye Çıkışındaki Silahlı Saldırıya 5 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Adliye Çıkışındaki Silahlı Saldırıya 5 Tutuklama

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde, adliye çıkışı baba ve oğlunun bindiği otomobile ateş açılması sonucu bir kişinin öldüğü silahlı saldırının ardından yakalanan 5 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

25.11.2015 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde, adliye çıkışı baba ve oğlunun bindiği otomobile ateş açılması sonucu bir kişinin öldüğü silahlı saldırının ardından yakalanan 5 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 16 Kasım'da Etimesgut'taki Ankara Batı Adliyesi'nde ifade veren Fuat Y. (33) çıkışta Nevzat K'nın kullandığı ve 15 yaşındaki oğlu Seymen Y'nin de bulunduğu otomobile ateş açılması ve bir kişinin öldürülmesiyle ilgili Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Ekipler, şüphelilerden M.A.Y'yı (23) Hasanoğlan beldesinde 17 Kasım'da gözaltına aldı. Olayda kullanılan iki tabanca, iki pompalı tüfek ve bir kar maskesi ile üç kar eldiveni de Gölbaşı'nda saklanan yerden kazılarak çıkarıldı.

Polis ekipleri, çalışmalar sonucu şüpheli İ.T. (23), M.T. (16), F.K. (30) ve E.C.O'yu (20) Afyon Gazlıgöl'deki bir termal otele giriş yaptıkları sırada yakaladı.

Mahkemeye sevk edilen 5 zanlı, çıkarıldıkları Ankara Batı Adliyesi Nöbetçi Mahkemesince tutuklandı.

Ankara Batı Adliyesi'nde 16 Kasım'da ifade veren Fuat Y, oğlu Seymen Y. ile Nevzat K'nın kullandığı otomobile binmiş, adliyeden çıktıktan hemen sonra kırmızı ışıkta bekledikleri sırada, yanlarına yaklaşan başka bir otomobilden tabanca ve tüfekle ateş açılmıştı. Saldırıda, ağır yaralanan Seymen Y. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adliye Çıkışındaki Silahlı Saldırıya 5 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement