Adü Fen Edebiyat Fakültesi Mezunlarını Uğurladı - Son Dakika
Yerel

Adü Fen Edebiyat Fakültesi Mezunlarını Uğurladı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Fen Edebiyat Fakültesi 2015-2016 eğitim öğretim yılı sonunda mezun olan öğrencilerini, BESYO Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törenle uğurladı.

09.06.2016 12:07

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Fen Edebiyat Fakültesi 2015-2016 eğitim öğretim yılı sonunda mezun olan öğrencilerini, BESYO Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törenle uğurladı.

Törene ADÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof.Dr. Törün Özer, Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabri Kılınç, akademik, idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada öğrencilere, "Fen Edebiyat, bilimin temelidir. İlimin ışığı sizlersiniz. Hangi işi yaparsanız en iyisini yapın. En iyisini yaparsanız çok başarılı olursunuz. Sizlere meslek hayatınızda başarılar dilerim. Allah yolunuzu, bahtınızı açık etsin" dedi.

"FAKÜLTEMİZİN EN MUTLU VE GURURLU GÜNÜ"

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabri Kılınç, 12 bölümden öğrencinin mezuniyet mutluluğu yaşadığını belirterek; "Bugün fakültemizin en mutlu ve gururlu günü. Meşakkatli çalışmalarınızdan sonra bu noktaya geldiniz. Bu nokta sizler için bir başlangıç. Donanımlı öğrenciler olarak sizleri fakültemizden uğurluyoruz. Hepinize yeni hayatlarınızda ve mesleklerinizde başarılar diliyorum" dedi.

Fen Edebiyat Fakültesi birincisi Rıza Peker yaptığı konuşmasında, Adnan Menderes Üniversitesi'nden mezun olmanın mutluluğu ve gururunu yaşadığını belirterek, hocalarına ve ailesine teşekkür etti.

Fakülte ikincisi Belgin Taş ve fakülte üçüncüsü Necmiye Erdoğan'ın konuşmalarının ardından, Prof. Dr. Recai Tunca'nın fakülte birincisi Rıza Peker'e ve dereceye giren öğrencilere, plaket ve başarı belgesi vermesiyle devam eden tören, mezun olan öğrencilerin belgelerini almasıyla son buldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adü Fen Edebiyat Fakültesi Mezunlarını Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement