Adü Rektörü Bircan, Geleneksel İftarda Personeli ve Ailelerini Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Adü Rektörü Bircan, Geleneksel İftarda Personeli ve Ailelerini Ağırladı

Adü Rektörü Bircan, Geleneksel İftarda Personeli ve Ailelerini Ağırladı

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, ilki geçtiğimiz Ramazan ayında düzenlenen ‘Geleneksel ADÜ Personel İftarında’ personeli ve ailelerini ağırladı.

23.06.2016 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, ilki geçtiğimiz Ramazan ayında düzenlenen 'Geleneksel ADÜ Personel İftarında' personeli ve ailelerini ağırladı.

ADÜ Tralleis Meydanı'nda düzenlenen iftar bu yıl da geniş katılımla gerçekleşti. İftara Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan'ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, dekanlar, okul müdürleri, daire başkanları akademik ve idari personeli ile aileleri katıldı. Semazen gösterisi, Osmanlı şerbetçisi ve Aydın'ın geleneksel lezzeti keşkek iftarı renklendirdi.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan iftar öncesinde yemeklerin başına geçerek Adnan Menderes Üniversitesi personeli ve ailelerine yemekleri kendi elleriyle dağıttı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde bir araya gelen ADÜ personeli, büyük iftar programından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Adnan Menderes Üniversitesi Camisi İmam Hatibi Muhammed Aydın'ın gerçekleştirdiği iftar duasının ardından Adnan Menderes Üniversitesi personeline gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, "Ramazan Ayı rahmet, bereket, mağfiret ve paylaşım ayı. Biz elimizde olanları paylaşmak istedik. Ramazan Ayı Kur'an ayı. Bu ayda elinizdekini paylaşırsanız eliniz bereketlenecektir. Dua ederseniz duanız bereketlenecektir. Buraya gelirken Arakan'da açlıktan ölen bir ailenin sosyal medyada resimlerini gördüm. 11 Eylül'den beri bir şekilde hergün dünyanın bir yerinde Müslümanlar ölüyor. O zamandan bu yana 2,5-3 milyon Müslüman öldü. Bizim bu gece burada sizlere ulaştığımız gibi Rabbim onlara da ulaşmayı nasip etsin. Üniversitemizin bu güzel etkinliğinde sizleri ağırlamak bizleri mutlu etti. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin, tuttuğunuz oruçlar kabul olsun inşallah. Bu davette emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Konuşmaların ardından semazen gösterisiyle devam eden programın sonunda Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, masaları tek tek gezerek üniversite personeline katılımlarından dolayı teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adü Rektörü Bircan, Geleneksel İftarda Personeli ve Ailelerini Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement