Aesob Başkanı Sevimçok'tan Kampanyaya Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Aesob Başkanı Sevimçok'tan Kampanyaya Tam Destek

Aesob Başkanı Sevimçok\'tan Kampanyaya Tam Destek

Yerel gazetelere destek kampanyası başlatan Mehmet Tosun’a Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok’tan da geldi.

04.09.2014 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerel gazetelere destek kampanyası başlatan Mehmet Tosun'a Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok'tan da geldi.

CHP'li Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi ve Bahçe Kafe İşletmecisi Mehmet Tosun'un başlattığı "Yerel Gazete Okuyun" kampanyasına bir destek de Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok'tan geldi. Sevimçok, yerel basına destek olabilmek amacıyla Antalya'da çıkan bütün haftalık ve yerel günlük gazetelere hiçbir ayrım yapmadan abone olduklarını belirtti.

Yerel basına her zaman için önem ve destek veren Sevimçok şimdi de oluşturulan kampanyaya destek olabilmek için yeni bir uygulama başlattı. AESOB'a günlük olarak gelen gazeteleri sicil ve kayıt işlemleri için AESOB Hizmet Binası'na gelen esnafın işlem sıralarında bekleme yaparken okumaları için bina girişindeki sicil servisi bekleme salonuna koydurarak, yerel basın standı oluşturdu.

Sevimçok, "Yerel gazeteler bir şehrin adeta künyesi konumundadır. O şehirde neler olup bittiğini, şehrin tarihini, coğrafyasını, siyasetini ve kültürünü sihirli bir ayna misali bizlere gösterirler. Bu yüzden herkesin yerel basına elinden geldiğince sahip çıkması ve bu sayede de o gazetenin kalitesinin artmasına vesile olması gerekir. Bu durum hem o yerel gazetenin daha fazla satış yapmasına, hem daha etkin olmasına, hem haber kalitesinin artmasına ve hem de bünyesinde daha fazla, işsiz olan gazetecileri istihdam etmesine sebep olacaktır" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aesob Başkanı Sevimçok'tan Kampanyaya Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement