AGC, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı - Son Dakika
Yerel

AGC, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

AGC, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Akçakoca Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sadullah Ünsal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak tüm gazetecilerin gününü kutladı.

09.01.2015 17:28  Güncelleme: 17:34

Akçakoca Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Sadullah Ünsal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak tüm gazetecilerin gününü kutladı.

Ünsal, yayınladığı kutlama mesajında,"En çok çile çeken kişilerin gazeteciler olduğunu söyleyerek, açıklamasına şöyle devam etti: "Gazetecilik görevi gece gündüz, kötü hava koşulları, sel, felaket gibi doğa olayları ayrımı olmadan her türlü zorlu koşulda ifa edilen kutsal bir görevdir. Doğru ve gerçek bilgi iletme, tanıtım ve tarafsızlık eğlendirme, insanların boş zamanlarının değerlendirilmesini sağlama, kamuoyu oluşturma, kültür seviyesini yükseltme, görüş ve düşüncelerini açıklama gibi görevlere sahip olan Gazeteciler, son derece önemli ve kutsal bir mesleği icra etmektedirler. Bu önemli görevi icra eden çalışan gazetecilerimizin 10 Ocak Gazeteciler Gününü Akçakoca Gazeteciler Cemiyeti olarak kutluyoruz" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AGC, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement