Agd'den Suriyeli Mülteciler İçin Yardım Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Agd'den Suriyeli Mülteciler İçin Yardım Çağrısı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Malatya Şubesi Üniversite Komisyon Başkanı Abdulkadir Karaduman, Suriyeli mülteciler için düzenlenen "İnsanlık Merhamet Kuşansın" kampanyası için yardım talebinde bulundu.

17.02.2015 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Malatya Şubesi Üniversite Komisyon Başkanı Abdulkadir Karaduman, Suriyeli mülteciler için düzenlenen "İnsanlık Merhamet Kuşansın" kampanyası için yardım talebinde bulundu.

Karaduman, şubede düzenlediği basın toplantısında, yapılan tüm yardımlara rağmen kış mevsiminin henüz bitmediği bu günlerde Suriyeli mültecilerin, özellikle çocukların ve kadınların durumunun endişe verici olduğunu söyledi.

Suriyeli mültecilerin kış koşullarında en azından hayatta kalmalarını kolaylaştıracak acil yardımlara ihtiyaçları olduğunu belirten Karaduman, "Bizler AGD mensupları olarak Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 17- 28 Şubat tarihleri arasında düzenleyeceği yardım kampanyasının yaygın ve etkili bir çalışma olması için seferber olacağız" dedi.

Mültecilerin ihtiyaç duydukları yardım malzemelerine değinen Karaduman, şunları kaydetti:

"Battaniye, giyecek, özellikle çocuklar için kışlık giyecekler, gıda, küçük çocuklar için biberon ve mama, çocuk bezi, ilaç, diş macunundan el sabununa kadar temizlik malzemesi, elektrikli ısıtıcı, soba, kömür, özellikle kamp dışında yaşayan Suriyeliler için halı ve mutfak malzemeleri, ev eşyaları ve kira yardımı, çocuklar için oyuncak ve kırtasiye malzemesi. Duyarlılık sahibi herkesi bu ay boyunca sürdürülecek olan kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Agd'den Suriyeli Mülteciler İçin Yardım Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement