Agd'den Tpao Adıyaman Bölge Müdürü Savaş Bütün'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Agd'den Tpao Adıyaman Bölge Müdürü Savaş Bütün'e Ziyaret

Agd\'den Tpao Adıyaman Bölge Müdürü Savaş Bütün\'e Ziyaret

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Adıyaman Şube Başkanı Bedrettin Beyazkaya ile İl Sekreteri Nevzat Gülegen, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adıyaman Bölge Müdürü Savaş Bütün’ü makamında ziyaret ederek, AGD’nin ülke ve il genelinde yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

25.01.2015 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Adıyaman Şube Başkanı Bedrettin Beyazkaya ile İl Sekreteri Nevzat Gülegen, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adıyaman Bölge Müdürü Savaş Bütün'ü makamında ziyaret ederek, AGD'nin ülke ve il genelinde yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Milli Gazete yazarlarından Mustafa Yılmaz'ın katılımıyla 14 Şubat'ta saat 19.00'da TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğü konferans salonunda "Erbakan ve Siyonizmle Mücadelesi" adlı bir konferansın hazırlıkları içerisinde olduklarını söyleyen Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Adıyaman Şube Başkanı Bedrettin Beyazkaya, programda Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın hayatının ve siyonizmle mücadelesinin ele alınacağını ifade etti.

Ziyaret esnasında 14 Şubat'ta TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğü konferans salonunda yapılacakları "Erbakan ve Siyonizmle Mücadelesi" adlı bir konferansın içeriğine değinen Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Adıyaman Şube Başkanı Bedrettin Beyazkaya, "Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, konuşmalarında sık sık siyonist mihrakların kurdukları faizci kapitalist sistem sayesinde 7 milyarlık insanlık alemini nasıl soyduklarını ve bu sömürü çarkları dolayısıyla kontrol ettikleri korkunç para gücünü çok çarpıcı misallerle anlatırdı. Necmettin Erbakan'a göre dünya siyonizmi yeşil kağıt (Dolar), sarı kağıt (tahvil), beyaz kağıt (Merkez Bankalarındaki rezervler) sayesinde- ki Erbakan buna üç kağıt oyunu derdi. Her yıl insanlığı 15 trilyon Dolar sömürüyordu. Ayrıca ekonomik kriz ve borsa dalgalanmaları, uluslararası bankalar, dev sanayi kuruluşları, harp sanayi, vergi ve faiz gelirleri ile bir 15 trilyon Dolar daha bütün dünyanın kanını emiyordu. Bu tür konuların günümüz Türkiye'sinde mutlaka konuşulması gerektiğini düşünerek, 14 Şubat tarihinde saat 19.00'da ilimizde bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Bu etkinliğimizde Milli Gazete köşe yazarlarından Mustafa Yılmaz bu konuları ele alarak, liderimiz Necmettin Erbakan'ın hayatını anlatacağı gibi siyonizm konusunu da ele alacak. Bu konferansımıza tüm halkımız davetlidir" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Agd'den Tpao Adıyaman Bölge Müdürü Savaş Bütün'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement