Agd'den Tuşba Belediyesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Agd'den Tuşba Belediyesine Ziyaret

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Van Şube Başkanı Şeref Akbulut, derneğin yönetim kurulu üyeleri ile Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe'yi ziyaret ederek, çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

03.04.2015 20:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Van Şube Başkanı Şeref Akbulut, derneğin yönetim kurulu üyeleri ile Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe'yi ziyaret ederek, çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ziyarete konuşan AGD Şube Başkanı Akbulut, Tuşba'da çocuk ve gençlere yönelik önemli tesisler ve eğitim merkezleri yapacaklarını söyledi.

Akbulut, "Bizler batıyı körü körüne taklit etmeyi  bırakıp bizi biz yapan değerlere sarılmalıyız. Kendi medeniyetimizin değerlerini kuşanmalıyız. Sağlam bir gelecek istiyorsak inançlı bir nesil yetiştirmeliyiz. İnanıyoruz ve biliyoruz ki yarınlar için yetiştirdiğimiz inançlı gençlik bizim en büyük teminatımız olacaktır" diye konuştu.

Tuşba'da güzel işler yaptıklarını da anlatan Başkan Fevzi Özgökçe ise "Peygamberini Allah'ını bilen insandan hiç kimseye zarar gelmez. Tam tersine bilmeyenden zarar gelir. Onun için bu manevi dünyamızın da güçlenmesinde biz belediye olarak sosyal belediyecilik anlayışımız içerisinde elimizden gelen katkıyı vermeye çalışıyoruz. Bununla ilgili gerek ibadethanelerimiz, gerek Kur'an kurslarımız ve diğer alanlarda elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Agd'den Tuşba Belediyesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement