Ağrı'da Amatör Spor Haftası Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Ağrı'da Amatör Spor Haftası Kutlamaları

Ağrı'da, Amatör Spor Haftası kutlamaları başladı.

15.10.2014 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'da, Amatör Spor Haftası kutlamaları başladı.

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Erkan Kösedağ konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Amatör Spor Haftası etkinliklerinin vatandaşı spor yapmaya teşvik etmek amacıyla hazırlandığını belirtti.

17 Ekim'de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce, 34 spor kulübüne spor malzemesi dağıtılacağını bildiren Kösedağ, bunun Türkiye'de bir ilk olduğunu ifade etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak çeşitli branşlarda etkinlikler düzenleyeceklerini kaydeden Kösedağ şöyle devam etti:

"Hafta içerisinde veteranlar futbol müsabakasının yanında, gençlik kupası halı saha maçları, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün futbolda açılış karşılaşması düzenlenecek. Ayrıca, ASKF ve Afet ve Acil Durum Başkanlığı'nın halı saha turnuvası ve amatör spor haftasının iyileri ile geçen sezonun 'en'lerinin yer aldığı 'Yılın Spor Adamları Ödül Gecesi' etkinliği yapılacak. Bu vesile ile Amatör Spor Haftası'nın ülkemize ve ilimiz spor camiasına hayırlar getirmesini, başarılı sporcuların yetiştirilmesinde yeni bir başlangıç olmasını diliyorum." - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ağrı'da Amatör Spor Haftası Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement