Ağrı'da, bir kadın eşini satırla öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Ağrı'da, bir kadın eşini satırla öldürdü

Ağrı\'da, bir kadın eşini satırla öldürdü

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kadın, kafasına satırla vurduğu eşini öldürdü.

04.02.2020 23:37  Güncelleme: 00:19

Ağrı'da kan donduran bir olay yaşandı. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Zeytun Ç., eşi H.Ç.'ye satırla saldırarak öldürdü.

SATIRLA KAFASINA 6 KEZ VURDU

Olay, Taşlıçay'ın merkezinde meydana geldi. İddialara göre psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Zeytun Ç., eşi H.Ç.'ye bir anda saldırmaya başladı. H.Ç., eşinin kendisine satırla saldırmasıyla kafasından 6 kez darbe aldı ve ağır yaralandı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yaralanan H.Ç. ilk olarak Taşlıçay Devlet Hastanesine daha sonra da Ağrı Devlet Hastanesi kaldırıldı. H.Ç. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Zanlı Zeytun Ç. polis ekiplerince gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ağrı'da, bir kadın eşini satırla öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ağrı'da, bir kadın eşini satırla öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • FERİT: millet mutsuz huzursuz ve umutsuz.. 15 0 Yanıtla
  • robom: kadın milleti abi 7 6 Yanıtla
  • karadeniz kizi: birazda erkkler aglasin 2 11 Yanıtla
    Zynp: İnsanın canını sadece Allah alır. Kadın ya da erkek farkeder mi! Allah herkese vicdan nasip etsin 1 1 admin: zihniyet çok yanlış bu zihniyetle olanlar ortada.. 2 0 İslahiyeli : inş sen ağlarsın 2 0 Adana: Allah senin belanı versin 1 0 Emre: Ablacım cahilliğin cinsiyeti olmaz... suan yaptıgın cahil yorum gibi 0 0 Cinayet: Cinayetin erkeği ve kadını yoktur..Kadın cinayetleri diye diye cinayetin üstünü örttüler..Olayı cinayet olarak bu yüzden görmüyorsun..Şimdi medya ve kadın haklarının ne yaptıklarını gördün mü....Nasıl olayı değiştiklerini fark ettin mi...Olayın özü Cinayet...Cinayet işleyene 25 yıl ve yukarısı diye yasa çıksın oran çok düşer.. 0 0
  • Cenk: Evlenenler pişman olacaksınız 5 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement