Ağrı'da "Kırsal Kalkınma Planı Değerlendirme Toplantısı" Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Ağrı'da "Kırsal Kalkınma Planı Değerlendirme Toplantısı" Yapıldı

Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen "Ağrı İli Kırsal Kalkınma Projelerinin Hazırlanması" projesinin toplantısı gerçekleşti.

12.08.2015 18:01

Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen "Ağrı İli Kırsal Kalkınma Projelerinin Hazırlanması" projesinin toplantısı gerçekleşti.

Kültür ve Kongre Merkez Salonu'ndaki toplantıya Vali Yardımcısı Rasim Belge, DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan Demir, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Murat Demirkıran, Eleşkirt Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Demirkıran, burada yaptığı konuşmada, projenin hedefi bölgede gelir farklılıklarını ortadan kaldırmak olduğunu belirterek, "Kırsal alanda yaşayan tarım ve hayvancılıkla uğraşan nüfusun sosyo-ekonomik yaşam koşullarının sürdürülebilir ve katılımcılık ilkesi doğrultusunda geliştirilmesi, kırsal altyapının iyileştirilmesi ve gelir kaynaklarının çeşitlendirilmesini amaçlamakta" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ağrı'da 'Kırsal Kalkınma Planı Değerlendirme Toplantısı' Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement