Ağrı Defterdarlığından ASP ve Huzurevine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ağrı Defterdarlığından ASP ve Huzurevine Ziyaret

Ağrı Defterdarlığından ASP ve Huzurevine Ziyaret

Ağrı Defterdarlığı, 26. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve huzurevini ziyaret etti.

03.03.2015 15:56  Güncelleme: 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı Defterdarlığı, 26. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve huzurevini ziyaret etti.

26. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleşen ziyaretlere Ağrı Defterdarı Nazım Kaya ve bazı defterdarlık yetkilileri katıldı. Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürü İsmail Kılıç tarafından karşılanan Ağrı Defterdarı Nazım Kaya ve defterdarlık çalışanları, ASP İl Müdürü İsmail Kılıç ile bir süre sohbet etti. Yapılan sohbetin ardından ASP İl Müdürlüğü'ne bağlı huzurevini ziyaret eden Ağrı Defterdarı Nazım Kaya ve defterdarlık yetkililerine, ASP İl Müdürü İsmail Kılıç da eşlik etti. Huzurevinde oturan ve yaşlılarla uzun süre sohbet eden Ağrı Defterdarı Nazım Kaya, "Şu anda çalışanlarımızla birlikte sizleri ziyaret ettik. Türkiye Cumhuriyeti'nde vergi olarak vatandaşlarımızdan topladığımız vergilerle sizlere bu imkanlar sunuluyor. Çok güzel bir ortam oluşturulmuş sizlere. Sizler burada ev sahiplerisiniz. Devletimizin de bu şekilde sizlere bu imkanları sağladığı içinde her zaman devletin büyüklüğünü görüyoruz. Devletimizin büyüklüğünün yanında nasıl bir sosyal devlet ilkesi çerçevesinde sizlere bu imkanları sağladığı içinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak, bir birey olarak da onur duyuyorum" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Kılıç ise, huzurevinde kalanların huzur içinde yaşamalarını sağlamanın insanlık görevi olduğunu belirterek, "Bizim kültürümüzde büyüklere saygı ve sevgi vardır. Burada devletimizin imkanları, buradaki vatandaşlarımızın hizmetine sunuluyor. Burada çalışan arkadaşlarımızda bunlara aracılık ediyor. Olabildiğince herkes işlerini yapmaya gayret ediyor. Çünkü bu her şeyden önce bir vebal işidir. Hak, hukuk işidir. Biz onlara Allah'ın emaneti olarak bakıyoruz" şeklinde konuştu.

Ziyaret sonrası huzurevi sakinleri, Ağrı Defterdarı Nazım Kaya ve defterdarlık yetkililerinin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağrı Defterdarlığından ASP ve Huzurevine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement