Ağrı Gençlerbirliği Spor Şampiyonluğunu İlan Etti - Son Dakika
Yerel

Ağrı Gençlerbirliği Spor Şampiyonluğunu İlan Etti

Ağrı Gençlerbirliği Spor Şampiyonluğunu İlan Etti

Ağrı Gençlerbirliği Spor ligin bitimine üç hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

22.01.2015 10:59

Ağrı Gençlerbirliği Spor ligin bitimine üç hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulübü As Başkanı Ali Artuk, Ağrı ASKF Aydın Kasar Toplantı Salonunda düzenlediği basın toplantısında, takımın Ağrı Amatör Lig şampiyonu olduğunu söyledi.

Artuk, sezon boyunca verilen emeğin karşılığını aldıklarını ifade ederek, "Geçtiğimiz hafta sonunda Ağrı İdmanyurdu Spor Kulübü ve Doğubayazıt Gençlik Spor arasında oynanması planlanan müsabaka, iki takımda, Futbol Müsabaka Talimatının ilgili maddeleri gereğince 9 kişiden az bir kadro ile katıldıkları için hükmen yenik sayıldılar. Aras Epaş Spor Kulübünün ise amatör lige çıkmama kararı almasıyla amatör ligin bitimine üç hafta kala şampiyonluğu matematiksel olarak garanti altına aldık" dedi.

Şampiyonluk kutlamalarının ve kupa töreninin 14 Şubat'ta olacağını söyleyen Artuk, şubat ayında Ağrı halkına hitap edecek bir şampiyonluk kutlaması düzenlemek istediklerini ifade etti.

Artuk, "Çalışmalarımızı buna göre yapacağız. Bizler için futbol sadece spor yapmak değil. Aynı zamanda sosyaliteyi arttıran en önemli husustur. Kulübün şampiyonluğu tüm spor camiasına ve Ağrı halkına kutlu olsun" dedi. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ağrı Gençlerbirliği Spor Şampiyonluğunu İlan Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement