Ağrı Gençlerbirliğini Bal Ligi Heyecanı Sardı - Son Dakika
Güncel

Ağrı Gençlerbirliğini Bal Ligi Heyecanı Sardı

Geçtiğimiz sezon Ağrı Amatör ligini Şampiyon olarak bitiren Ağrı Gençlerbirliği spor Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde Oynayarak Ağrıyı temsil edecek.

29.07.2015 17:08

Üzerlerinde bir ili temsil edecek olmanın sorumluluğunun farkında olan Kulüp yöneticileri bu sezon Hem Türkiye Kupası hemde BAL liginde başarılı sonuçlar çıkararak Ağrı'nın gururu olmak için transferde harekete geçti.Taraftarlarının ''DOĞUNUN KAPLANLARI'' lakabını taktığı Ağrı Gençlerbirliği sporda İlk olarak Birinci lig tecrübesi olan Adanasporun efsane ismi Orhan Uçak Teknik Direktörlüğe getirildi. Ağrı Gençlerbirliğinin işini ciddiye aldığını gösteren bu hamle taraflı tarafsız her kesimin taktirini aldı.

Takımımız Iğdır Gençler birliği spordan transfer edilen kaleci Güvenç Işık'la kaleci konusunda sağlam bir adım attı. .Kariyerinde 4 Türkiye Kupası , 6 ikinci lig, 51 üçüncü lig ve 77 bal liginde oynayan Kariyerli kaleci kalesini lig başlamadan gole kapattı dersek yeridir.

Geçtiğimiz sezon Tatvan Gençlerbirliği Spor ile şampiyonluğu kovalayan Vahit Menteş, yeni sezonda Ağrı Gençlerbirliği Spor forması giyecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağrı Gençlerbirliğini Bal Ligi Heyecanı Sardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement