Agroexpo Uluslararası İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

Agroexpo Uluslararası İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na Doğru

Agroexpo Uluslararası İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarı\'na Doğru

Arıcılık sektörü temsilcileri, Fuar İzmir'de 12'ncisi gerçekleştirilecek "Agroexpo Uluslararası İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarı" öncesinde bir araya geldi.

29.09.2016 15:24

Arıcılık sektörü temsilcileri, Fuar İzmir'de 12'ncisi gerçekleştirilecek "Agroexpo Uluslararası İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarı" öncesinde bir araya geldi.

Orion Fuarcılık, 19-22 Ocak 2017 tarihlerinde Fuar İzmir'de 12'ncisini gerçekleştirecekleri "Agroexpo Uluslararası İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarı" öncesinde arıcılık sektörüne ayrılacak yerle ilgili sektör temsilcilerine tanıtım yapıp taleplerini dinledi.

Burada konuşan Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tan, bu yıl gerçekleştirilen fuara yoğun ilginin ardından 2017 yılındaki fuar için hedeflerini yukarıya taşıdıklarını ifade ederek, "12. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı geçen seneki rakamları neredeyse ikiye katlayacak. 110 bin metrekarelik sergi alanında, 750 katılımcı ve 285 bin ziyaretçiyle gerçekleşmesi hedefelenen fuar, Avrupa'nın ilk dört büyük uluslararası tarım fuarından biri haline gelecek." dedi.

Fuarda, geçen yıl ilk kez arıcılık malzemeleri ve arı ürünlerinin yer aldığını anlatan Tan, bu yıl "Arıcılar Sokak"ı 3 bin metrekarelik bir alanda kuracaklarını söyledi.

Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Ziya Şahin de fuarda farkındalık gerçekleştirerek Arıcılar Sokak'ı oluşturan Orion Fuarcılık'a teşekkür etti.

Arıcıların sorunlarının kahvehanelerde konuşularak çözülemeyeceğini ifade eden Şahin, "Biz ağlamazsak kimse bize tatlı vermez. Çok seviyeli bir şekilde kavga etmeden sorunlarımızı net olarak tartışabilmeliyiz. Bugüne kadar yapamadığımız tek şey sorunlarımızı kahvehanelerde dillendirmemiz. Oralarda kimse bizi dinlemiyor. Bu fuarın sektöre en büyük katkısı ve mihenk taşı da sorunlarımızı duyurabilmemizdir. Bu fuarı düzenleyenleri takdir ediyorum ve aktivitelerini arttırarak devam etmelerini istiyorum." diye konuştu.

Toplantıda sektör temsilcileri ve organizasyon şirketi yetkilileri, fuarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Agroexpo Uluslararası İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement