Agü Spor'dan Taraftara Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Agü Spor'dan Taraftara Teşekkür

Agü Spor\'dan Taraftara Teşekkür

Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ayhan Avcı, Euroleague Lig'de karşılaştıkları İspanyol CB Avenida maçında kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti.

20.11.2014 13:52

Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ayhan Avcı, Euroleague Lig'de karşılaştıkları İspanyol CB Avenida maçında kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti.

Kadir Has Spor Salonu'nda oynanan maçta AGÜ Spor, rakibi CB Avenida'yı 71-63 yendi. AGÜ Spor Koç'u Ayhan Avcı, karşılaşma boyunca desteklerini esirgemeyen taraftarlara teşekkür ederek "Salonda güzel bir sinerji vardı. Kazanmaktan dolayı çok mutluyuz. Pazar günü yapılacak olan Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi, İstanbul Üniversitesi maçına hazırlanacağız. Ligde ilk 3'te kalmamız için çok önemli bir maç. Taraftarlarımızı bu maçta da yanımızda olmaya davet ediyoruz" dedi.

AGÜ Spor, Euroleague B Grubu'ndaki 4'üncü maçında 26 Kasım Çarşamba günü Fransız Bourges basket takımı ile karşılaşacak. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Agü Spor'dan Taraftara Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement