AGÜ Spor Galibiyete Odaklandı - Son Dakika
Yerel

AGÜ Spor Galibiyete Odaklandı

AGÜ Spor Galibiyete Odaklandı

AGÜ Spor Kulüp Başkanı Yağmur "Adana BOTAŞ maçını kazanarak, lige galibiyetle başlamak istiyoruz." dedi.

28.10.2014 16:23  Güncelleme: 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (AGÜ Spor) Başkanı Ömer Yağmur, Adana BOTAŞ maçını kazanarak, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ne (TKBL) galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.

Yağmur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin yarın oynanacak maçlarla başlayacağını belirterek, yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını temenni etti.

Basketbolseverleri heyecanlı bir ligin beklediğini dile getiren Yağmur, "Yeni sezon başlıyor. Biz, AGÜ Spor olarak yeni transferlerle takımı daha da güçlendirdik. Yeni sezon çalışmalarına başladığımız günden bu yana hazırlık turnuvalarıyla oyuncuların form düzeyinin artmasını sağladık. Takımda iyi bir ortam var, lige genel olarak hazırız" diye konuştu.

Ligin ilk maçlarının her zaman zor ve stresli olduğuna dikkati çeken Yağmur, şunları söyledi:

"Ligde ilk maçımızı taraftarımız önünde Adana BOTAŞ ile yapacağız. Bu maça iyi şekilde hazırlandık. Türkiye Kupası'nda sekizli finallere yükselmenin moraliyle bu karşılaşmaya çıkacağız. Adana BOTAŞ maçını kazanarak, lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Taraftarımızdan bu önemli maçta yanımızda olmasını istiyoruz. Onların desteği takıma olumlu katkı veriyor. İnşallah iyi mücadele sonucunda galip gelir ve taraftarımıza galibiyet hediye ederiz."

Kadir Has Spor Salonu'nda oynanacak AGÜ Spor-Adana BOTAŞ maçı, yarın saat 18.00'de başlayacak. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AGÜ Spor Galibiyete Odaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement