Ahas Brezilya Yolcusu - Son Dakika
Yerel

Ahas Brezilya Yolcusu

Ahas Brezilya Yolcusu

Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü (AHAS) Başkanı ve Pragliding Pilotu Güner Akkaya, 9-16 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenecek PWC Paragliding Dünya Kupası 2016’ya katılmak üzere Brezilya’ya gitti.

09.04.2016 12:07

Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü (AHAS) Başkanı ve Pragliding Pilotu Güner Akkaya, 9-16 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenecek PWC Paragliding Dünya Kupası 2016'ya katılmak üzere Brezilya'ya gitti.

2016 yılının ilk dünya kupası mücadelesinin Brezilya'nın Castello kentinde, 9-16 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini belirten Güner Akkaya, "Yarışmaya 53 ülkeden 140 seçilmiş yarışma pilotu katılacak. Ülkemizden 5 yarışma pilotu Türkiye'yi temsilen uçacak. Bölgemizden yarışma kriterlerine uygun olmam nedeniyle yalnızca ben katılıyorum. 4. kez Brezilya'da Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi ve Adanamızı temsil ediyorum" dedi.

Türkiye'yi ve Adana'yı temsil ettiği bir organizasyonla ilgili sponsorunun Adana Büyükşehir Belediyesi olduğunu hatırlatan Güner Akkaya, "Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Sayesinde şanlı Türk bayrağımız Brezilya dağlarında, semalarında dalgalanacak" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahas Brezilya Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement