Ahlat, "Bitlis Tanıtım Günleri"ne Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Ahlat, "Bitlis Tanıtım Günleri"ne Hazırlanıyor

Ahlat, "Bitlis Tanıtım Günleri"ne Hazırlanıyor

Ahlat, Ankara'da düzenlenecek olan "Bitlis Tanıtım Günleri"ne hazırlanıyor.

07.11.2014 14:24  Güncelleme: 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahlat, Ankara'da düzenlenecek olan "Bitlis Tanıtım Günleri"ne hazırlanıyor.

Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, 13-16 Kasım tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenecek olan "Bitlis Tanıtım Günleri"nde, Ahlat'ı en iyi şekilde tanıtmak için, hazırlıkların aralıksız devam ettiğini söyledi.

Ahlat'ın, tarihi ve kültürel değerler bakımından Bitlis'in en zengin ilçesi olduğunu ifade eden Tekbıyıkoğlu, şöyle konuştu:

"Bu nedenle Ahlat'ın tanıtım standının da ilçeye yakışır şekilde olması için çaba gösteriyoruz. Tanıtım günlerine, kaymakamlık, belediye, esnaflarımız ve el sanatlarımızla katılacağız. Ahlat, tarihi ve kültürel değerleri bakımında önemli bir ilçemiz. Bunun da farkında olarak, ilçemizi en etkili şekilde tanıtmak ve bu konuda fikir üretmek için sık sık toplantı yapıyoruz. Hazırlıklarımızı gözden geçiriyoruz. Ahlat Kaymakamlığı çatısı altında bir bütünlükle Ahlat'ı en güzel şekilde tanıtmayı amaçlıyoruz."

Standı ziyaret edenlerde Ahlat'ı geziyormuş gibi bir his uyandırmak istediklerini bildiren Tekbıyıkoğlu, bu amaçla standın arka tarafında Selçuklu mezarlığının panoramik fotoğrafı ile kümbetlerin ve ilçenin gece görünüm fotoğraflarının yer alacağını dile getirdi.

Tekbıyıkoğlu, "Mezar taşları ve belirlediğimiz kümbetlerin 3 boyutlu halleri de yer alacak. Ziyaretçilere tanıtım için hazırladığımız kitaplarımızdan ve haritalardan hediye edeceğiz. Stanttaki lcd ekranda sürekli Ahlat belgeselleri gösterilecek. Çok titiz bir çalışma yapıyoruz. İnşallah Ahlat'ı istediğimiz biçimde tanıtırız" dedi. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ahlat, 'Bitlis Tanıtım Günleri'ne Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement