Ahlat İlçe Emniyet Müdürlüğüne 'Geçmiş Olsun' Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Ahlat İlçe Emniyet Müdürlüğüne 'Geçmiş Olsun' Ziyaretleri

Ahlat İlçe Emniyet Müdürlüğüne \'Geçmiş Olsun\' Ziyaretleri

Bölücü terör örgütü mensuplarınca saldırıya uğrayan Bitlis'in Ahlat İlçe Emniyet Müdürlüğüne 'geçmiş olsun' ziyaretleri gerçekleştiriliyor.

03.08.2015 16:46  Güncelleme: 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölücü terör örgütü mensuplarınca saldırıya uğrayan Bitlis'in Ahlat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 'geçmiş olsun' ziyaretleri gerçekleştiriliyor.

31 Temmuz 2015 günü gece saat 23.00 sıralarında Ahlat İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün Selçuklu Mahallesinde bulunan hizmet binasına bölücü terör örgütü tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı girişiminde bulunulmuş, emniyet mensuplarının anında karşılık vermesi sonucu herhangi bir can kaybı yaşanmamıştı. Olay sonrası saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanmasına yönelik olarak operasyonlar devam ederken, Ahlat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 'geçmiş olsun' ziyaretleri gerçekleşiyor. Kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, mahalle ve köy muhtarları ile sivil toplum örgütü temsilcileri, Ahlat İlçe Emniyet Müdür Vekili Erdem Yaban'ı makamında ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundular.

Yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirten kurum amirleri, muhtarlar ve sivil toplum örgütlerinin temsilciler, bir daha böyle saldırıların yaşanmaması temennisinde bulundular.

Ahlat İlçe Emniyet Müdür Vekili Erdem Yaban ise, yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Ahlat'ta huzur ve güven ortamının korunması için tüm güvenlik tedbirlerini aldıklarını ve 24 saat kesintisiz görevlerinin başında olduklarını belirtti. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahlat İlçe Emniyet Müdürlüğüne 'Geçmiş Olsun' Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement