Ahlat'ta Engelliler İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Ahlat'ta Engelliler İftarda Buluştu

Ahlat\'ta Engelliler İftarda Buluştu

Bitlis’in Ahlat İlçe Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu ve Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban, ilçedeki engellilerle birlikte iftarını açtı.

09.07.2015 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Ahlat İlçe Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu ve Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban, ilçedeki engellilerle birlikte iftarını açtı.

Ahlat Engellilerle El Ele Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğine eşi Arzu Tekbıyıkoğlu ile birlikte katılan Kaymakam Tekbıyıkoğlu ve Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban güzel bir ortamda geçen iftar sonrasında engellilerle sohbet ettiler. Engellilerin sorunlarını dinleyen Kaymakam Tekbıyıkoğlu, her zaman engelli kardeşlerinin yanında olduklarını ifade etti. Ahlat Engellilerle El Ele Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Neslihan Akdemir ise, Ahlat'taki engelli aileleri olarak iftar yemeğinde bir araya geldiklerini belirterek; "Ramazan dolayısıyla hem bu uhrevi havayı birlikte solumak hem de sohbet, muhabbet ortamı oluşturarak, sorun ve sıkıntılarımızı konuşmak adına bu iftar yemeği programını düzenledik. Derneğimize katılım her geçen gün artıyor. Çok güzel tepkiler alıyoruz. Bu süreçte her zaman yanımızda olan ve çok büyük destekçimiz olan sayın kaymakamımız Bülent Tekbıyıkoğlu'na ve eşi Arzu Tekbıyıkoğlu'na, Belediye Başkanımız sayın A.Mümtaz Çoban'a engelli aileleri olarak çok teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahlat'ta Engelliler İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement