Ahlat'taki Cami ve Kur'an Kursları Tadilattan Geçiriliyor - Son Dakika
Yerel

Ahlat'taki Cami ve Kur'an Kursları Tadilattan Geçiriliyor

Ahlat ilçesindeki cami ve Kur'an kursları tadilattan geçiriliyor.

13.11.2015 11:45

Ahlat ilçesindeki cami ve Kur'an kursları tadilattan geçiriliyor.

Ahlat Müftlüğü tadilat gerektiren cami ve Kur'an kursları için hazırladığı keşif özetlerini projeler halinde Diyanet İşleri Başkanlığı'na sunarak yardım talebinde bulundu.

Ahlat Müftüsü Orhan İmamoğlu'nun girişimleri sonucu, Diyanet İşleri Başkanlığı'na sunulan projeler kabul görerek, ödenek tahsis edildi.

Projesi geçen cami ve Kur'an kursu için gönderilen ödeneklerle Müftü İmamoğlu'nun takibinde, cami ve Kur'an kurslarında tadilat başlatıldı.

İmamoğlu, yaptığı açıklamada, yaptığı ziyaretlerde cami ve Kur'an kurslarındaki eksiklikleri yerinde tespit ettiğini söyledi.

Bu eksikliklerin fotoğraflarını çekerek, keşif özetiyle Diyanet İşleri Başkanlığı'na yardım almak için proje şeklinde sunduklarını ifade eden İmamoğlu, şöyle konuştu:

"Başkanlığımız, müftülüğümüze bağlı ilçe merkezi ve köylerdeki 24 cami ve Kur'an kursumuza bütçeden yardımda bulundu. Söz konusu yardımları birebir takip ederek yerlerine ulaştırıyoruz. Şu ana kadar 2 Kur'an kursumuz ve 10 camimiz tadilattan geçti. Geri kalanları da en kısa zamanda tadilattan geçireceğiz. Yine tadilatını tespit ettiğimiz 5 camimizin projelerini başkanlığımıza sunacağız. İnşallah en kısa zamanda onlardan da netice almayı bekliyoruz. Ayrıca müftülük hizmet binasında çürüyen kazan ve kalorifer sistemini yenileyerek, binanın tadilatını yaptık. Bu projelerimize destek sunan başkanlığımıza teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ahlat'taki Cami ve Kur'an Kursları Tadilattan Geçiriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement