Ahmet Çamyar, Yılın Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı - Son Dakika
Yerel

Ahmet Çamyar, Yılın Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı

Ahmet Çamyar, Yılın Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri’nde, Kültür Yolu projesi ile ödüle layık görülerek "Yılın Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı" seçildi.

03.06.2016 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri'nde, Kültür Yolu projesi ile ödüle layık görülerek "Yılın Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı" seçildi.

Türkiye'nin Yerel Yönetimlerinin Oscar'ları olarak bilinen ve bu yıl 8. düzenlenen Yerel Yönetimler Ödülleri, 2 Haziran Perşembe günü sahiplerini buldu. İstanbul'da bir otelde düzenlenen ödül töreninde, Belediye başkanlarının kendi kentlerinde hayata geçirdikleri özgün, önemli ve etkin projeler ödüllendirildi. Toplamda 12 kategoride ödüllerin verildiği gecede Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma kategorisinde, Kültür Yolu projesi ile ödül alan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, aynı zamanda Yılın Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı seçildi.

Ödülünü aldıktan sonra bir konuşma gerçekleştiren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Dünü bilmeyen bugünü anlayamaz; bugünü anlayamayan yarını göremez, yarını inşa edemez. Hatta dünden gelen hamlelerin nedenini bile düşünemez. Yerel yönetim olarak, geçmişteki bu kadim değerlerimizi canlandırmayı ve bizlere geleceği gösteren bir dürbün olarak yaşatmayı hedefledik. Biz kentimiz için hep en iyisini ve en faydalısını yapmanın gayreti içerisinde olduk" dedi.

Ünye Belediyesi, Yalı Kilisesi restorasyon çalışması ile daha önce Tarihi Kentler Birliği'nin düzenlediği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamaları yarışmasında ödüle layık görülmüştü. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmet Çamyar, Yılın Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement