Denize Düşen Bebeğin Son Görüntüleri - Son Dakika
Güncel

Denize Düşen Bebeğin Son Görüntüleri

Denize Düşen Bebeğin Son Görüntüleri

Eminönü'nde Üsküdar-Kadıköy yolcu vapurlarının kalktığı iskelede bebek arabasından denize düşen minik Ahmet'in son görüntüleri ortaya çıktı.

07.04.2014 16:02  Güncelleme: 16:17

Eminönü'nde, pusetten denize düşen Ahmet Nedim bebek hastanede yaşam mücadelesi veriyor. İç organlarının tedaviye cevap verdiği öğrenilen Ahmet Nedim bebeğin hayati tehlikesinin ise sürüyor.

Üç gün önce, Eminönü'nde Üsküdar- Kadıköy yolcu vapurlarının kalktığı TURYOL iskelesinde bebek arabasından denize düşen 1 yaşındaki Ahmet Nedim Ersoy'un kısa süre önce çekilmiş video görüntüsü ortaya çıktı.

Minik Ahmet Nedim'in Çapa'daki İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisi devam ediyor. Küçük çocuğun kısa süre önce çekilmiş bir video görüntüsü de ortaya çıktı.

Görüntülerde, Ahmet Nedim keyifli şekilde meyve yiyor, etrafına gülücükler saçıyor. Hastaneye kalbi durmuş olarak getirilen küçük çocuğun durumu ciddiyetini koruyor.

Akciğerlerinde hasar oluşan Ahmet Nedim makineye bağlı şekilde soluk alıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denize Düşen Bebeğin Son Görüntüleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • melek: aglamaktan izleyemedim ALLAHIM BU CARESIZ MELEGI NE OLUR YAASAT denizden ciktigi zamanki tombik ayaklarini mosmor dudaklarini gunlerdir unutamiyorum 36 1 Yanıtla
  • havva: Allahım acil şifalar versin en kısa zamanda açsın gözlerini güzel yavrum daha çok küçüksün .. 6 0 Yanıtla
  • ayten: allahım acil şifa versin inş günlerdir okadar kötüyümki bir an olsun unutamıyorum annenin feryatlarını rabbim sen şifa verensin ne olur bu küçük yavruyu ailesine bağışla evlat acısı y7aşatma kimseye güzel allahım dualarımız seninle minik yavrum 3 0 Yanıtla
  • sultan bayir: hangi anne cocugunu bile bile denize atar ne kadar seviliyo insanlari suclu duruma düşürmek Allah anasına babasina bagİşlasın 0 1 Yanıtla

Advertisement