Ahmet Reyiz Yılmaz: "Bahçeli Utanma Hissini Kaybetmiştir" - Son Dakika
Politika

Ahmet Reyiz Yılmaz: "Bahçeli Utanma Hissini Kaybetmiştir"

Ahmet Reyiz Yılmaz: "Bahçeli Utanma Hissini Kaybetmiştir"

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştirerek, “Bahçeli utanma hissini kaybetmiştir.

23.11.2015 14:56

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirerek, "Bahçeli utanma hissini kaybetmiştir. Utanmadan orada oturmak siyaset değil başka bir amaca hizmetin kanıtıdır" dedi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştiren Yılmaz, "Devlet Bahçeli işgal kuvvetleri gibi MHP üzerinde işgal kurma hakkını nereden ve nasıl alıyor. Bu millet defalarca istenmiyorsun demesine rağmen Bahçeli'nin gitmesi için daha ne yapmalıdır. Bahçeli hangi sıfatla bu işgali sürdürmektedir" dedi.

"Siyasi partiler halka aittir" diyen Yılmaz, "Kirli yöntemlerle buralarda işgal oluşturanlar halkı işgal etmiş olurlar. Bahçeli tarafından yapılan hiçbir açıklanma artık değer ve kıymet ifade etmiyor. Mecliste ki durumu ise yüz karasıdır. Derhal çekilmeli ve partiyi kongreye götürmelidir" ifadesini kullandı.

"HDP GERİSİNE DÜŞEN BİR ŞAHSIN KONUŞACAK NEYİ KALMIŞTIR"

Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türk milliyetçiliğini HDP gerisine düşüren mecliste pısırık bir vaziyette oturan bir zihniyet Türklük adına utanç tablosundan başka bir şey değildir. Bahçeli ve yandaşlarının hala Türk adını ağızlarında kirletmeleri artık bu milletin sabrını da bitirmiştir." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ahmet Reyiz Yılmaz: 'Bahçeli Utanma Hissini Kaybetmiştir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement