AID Doktoru'na Tıp Bayramı Ödülü - Son Dakika
Güncel

AID Doktoru'na Tıp Bayramı Ödülü

Güney Asya ve Balkanlar'da yürüttüğü başarılı çalışmalarından dolayı Dr. Mahmut Coşkun Sağlık Bakanlığı tarafından ödüle layık görüldü.

18.03.2013 08:26  Güncelleme: 09:11

14 Mart Tıp Bayramı Kutlamalarında Uluslararası Doktorlar Derneği (AID) sağlık projeleri kapsamında Afrika, Güney Asya ve Balkanlar'da yürüttüğü başarılı çalışmalarından dolayı Dr. Mahmut Coşkun Sağlık Bakanlığı tarafından ödüle layık görüldü.

14 Mart Tıp Bayramı Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde kutlandı. Sağlık Bakanlığı, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Üniversite Hastaneler Birliği (ÜHB) ve Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği (OHSAD) işbirliğiyle düzenlenen törende yurtiçinde ve yurtdışında tıbbi yardım çalışmalarında başarıyla görev alan doktorlara ödüller verildi.

Kenya, Arakan, ve Makedonya'da AID'in yürüttüğü sağlık çalışmalarında gönüllü olarak görev alan Dr. Mahmut Coşkun, ödülünü Sağlık Bakanı Mehmet Müezzioğlu'ndan aldı.

AID törende açtığı stand ve fotoğraflar ile katılımcılara gerçekleştirdiği faaliyetleri anlattı. Fotoğraf sergisini gezen ve standı ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, derneğe başarı dileklerinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AID Doktoru'na Tıp Bayramı Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement