Aile Korkusu Genç Kızı Batağa Düşürdü - Son Dakika
Ege

Aile Korkusu Genç Kızı Batağa Düşürdü

Aile Korkusu Genç Kızı Batağa Düşürdü

Üç Ay Önce Evden Kaçan 17 Yaşındaki Y.B., Fuhuş Batağına Düştü.

17.03.2010 01:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üç ay önce evden kaçan 17 yaşındaki Y.B., fuhuş batağına düştü. Genç kıza yardım edeceğini söyleyerek tecavüz edip ardından zorla fuhuş yaptıran A.R.Ş. ile birlikte 3’ü kadın 10 kişi yakalandı.

İZMİR Yeşilyurt semti 9102 sokak 7 numarada fuhuş yapıldığı ihbarını alan polis ekipleri çalışma başlattı. Eve baskın düzenlemeye hazırlanan polis, bu sırada daireden çıkardıkları bir kızı, araçlarına bindirerek kaçırmaya çalışan kişileri gözaltına aldı.

Tecavüze uğradı

Operasyon düzenleyen polis ekiplerine sığınan ve yaşının küçük olduğu belirlenen Y.B.’nin (17) anlattıkları, fuhuş şebekesini de ortaya çıkardı. Y.B., geçen aralık ayında arkadaşlarıyla buluştuktan sonra eve geç kaldığını, telefonla konuştuğu ailesinin kendisine kızması üzerine bir daha eve gitmediğini söyledi. Evden kaçtıktan sonra dolmuş şoförlüğü yapan A.R.Ş.’nin (40), kendisini yardım etme bahanesiyle kandırdıktan sonra tecavüz ettiğini, ardından da bağlantı kurduğu kadınların evlerine götürerek zorla fuhuş yaptırdığını ileri sürdü.

Evlere baskın

Y.B.’nin verdiği bilgiler doğrultusunda Yeşilyurt ve Buca’da düzenlenen operasyonda da, A.R.Ş. ile birlikte evlerinin fuhuş amaçlı kullandıran N.K. (58),  İ.P. (48) ile F.K. (58) isimli kadınlar, zorla ilişkiye giren E.Y. (25), O.Ö. (34), M.U. (46), D.G. (40), aynı yaştaki E.B. ile F.T. (27), gözaltına alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ege Aile Korkusu Genç Kızı Batağa Düşürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement