Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından Açıklama Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından Açıklama Açıklaması

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca, Karaman'da üç yıl önce bir kız çocuğuna tecavüz ettiği iddia edilen sekiz sanığın serbest bırakılmasına ilişkin yapılan açıklamada, "Yargının kararlarına saygılı olmakla birlikte reşit olmayanın rızasının aranması hususu ile ilgili hükümler konusunda Adalet Bakanlığı nezdinde girişimde bulunulacaktır" denildi.

18.03.2015 15:20

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca, Karaman'da üç yıl önce bir kız çocuğuna tecavüz ettiği iddia edilen sekiz sanığın serbest bırakılmasına ilişkin yapılan açıklamada, "Yargının kararlarına saygılı olmakla birlikte reşit olmayanın rızasının aranması hususu ile ilgili hükümler konusunda Adalet Bakanlığı nezdinde girişimde bulunulacaktır" denildi.

Bakanlık'tan yapılan açıklamada, Karaman'da üç yıl önce yaşanan ve sekiz sanığın serbest bırakılması olayı ile ilgili olarak bakanlığın temyiz sürecinde olan davaya müdahil olmak üzere başvuruda bulunduğu bildirildi.

Bakanlık Hukuk Müşavirliğince Karaman'a bir avukat gönderilerek dava dosyasının inceletildiği belirtilen açıklamada, mağdur çocukla ilgili sosyal destek ve psikiyatrik tedavinin Karaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından devam ettiği ifade edildi.

Açıklamada, "Bakanlık olarak bu ve benzeri olaylarda çocuğun yanında ve tarafız. Yargının kararlarına saygılı olmakla birlikte reşit olmayanın rızasının aranması hususu ile ilgili hükümler konusunda Adalet Bakanlığı nezdinde girişimde bulunulacaktır" ifadesine yer verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından Açıklama Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement