Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Murat Demirkol'dan Taziye Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Murat Demirkol'dan Taziye Ziyareti

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Murat Demirkol\'dan Taziye Ziyareti

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi Sino Karaca’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

26.11.2015 11:21

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi Sino Karaca'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Viranşehir'de yaşayan Kıbrıs Gazisi Kanser hastası Sino Karacan hayatını kaybetti. Bir süre önce Ankara GATA Askeri Hastanesi'nde tedavi gören ve daha sonra tedavisinin ardından Viranşehir'e gelerek, evinde tedavisine devam edilen Kıbrıs Gazisi Sino Karacan, yakalandığı kanser hastalığına yenik düştü. ASP İl Müdürü Murat Demirkol, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi Sino Karacan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Taziye ziyaretlerinde ASP İl Müdürü ile birlikte Şanlıurfa Garnizon Komutanlığından Şehit ve Gazi Aileleri biriminden sorumlu Başçavuş Metin Canbolat, Türkiye Muharip Gaziler Şanlıurfa Şube Başkanı Hasan Aslan ve gazi üyeleri katıldı.

Kıbrıs gazisi Sino Karacan'ın oğlu ile ilgilenen ASP İl Müdürü Murat Demirkol, Şanlıurfa ASP İl Müdürlüğü olarak ailenin ihtiyaçlarının karşılanacağını belirtti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Murat Demirkol'dan Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement