Ailelere Eğitim Semineri - Son Dakika
Yerel

Ailelere Eğitim Semineri

Ailelere Eğitim Semineri

Batman TPAO 100. Yıl İlkokulunda ailelere yönelik "Değerler Eğitimi" konferansı verildi.

12.01.2016 12:52

Ailelere "Değerler Eğitimi" semineri

Batman TPAO 100. Yıl İlkokulu tarafından, anne ve babalara yönelik eğitim semineri düzenlendi.

100.Yıl İlkokulunun "Değerler Eğitimi" kapsamında düzenlemiş olduğu aile eğitimi konferansı, Eğitimci-Yazar Şefik Sevim tarafından okulun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Ailelere seslenen Sevim "Çocukların doğdukları andan gerçek bağımsız bir birey olmaları sürecine kadar gerçekleşenler onların hayatlarının geri kalanında ne şekilde davranacaklarını, karakter yapılarını, mesleklerini hatta kendi kurdukları aileleri içerisindeki davranışlarını dahi oldukça fazla etkiliyor. Kendine, çevresine ve topluma faydalı bireyler meydana getirmenin en değerli noktası ise çocuğun gelişimi ve eğitiminde ailenin tutumu. Bu tutum aile içerisinde çocuğa gösterilen sevgiden aile bireyleri arasında disipline ve iletişimin kalitesine kadar oldukça geniş konuları kapsıyor. Ancak aile içerisinde çocuğun gelişimi ve eğiminde özellikle yapılmaması gereken bazı yanlışlar var. Dilerseniz bu yanlışlara göz atarak çocuğunuzun gelişimini nelerin olumsuz etkileyebileceğini görelim" dedi.

Katılımın çok yüksek olduğu konferansa anne ve babaların çok memnun kaldığı bu etkinliği düzenledikleri için okul yönetimine teşekkürlerini sundular.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Ailelere Eğitim Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Anc: Tüm anne ve babalara bu eğitimlerin verilmesi gerekir 0 0 Yanıtla

Advertisement