Ailesiyle Tartışıp 4'üncü Kattan Atlayan Sibel Yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Ailesiyle Tartışıp 4'üncü Kattan Atlayan Sibel Yaralandı

Ailesiyle Tartışıp 4\'üncü Kattan Atlayan Sibel Yaralandı

Kayseri'de nişanını bozmak isteyen 19 yaşındaki Sibel S., ailesiyle tartıştıktan sonra 4'üncü kattaki evinin balkonundan atladı. Talihsiz kız, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

31.05.2016 10:03  Güncelleme: 10:13

Kayseri'de nişanını bozmak isteyen 19 yaşındaki Sibel S., ailesiyle tartıştıktan sonra 4'üncü kattaki evinin balkonundan atlayınca yaralandı.

NİŞANLISINDAN AYRILMAK İSTEYİNCE AİLESİYLE TARTIŞTI

Olay, merkez Melikgazi İlçesi Selçuklu Mahallesi'nde bulunan İğde Sitesi'nde dün akşam meydana geldi. Nişanlısından ayrılmak istediği için bunalıma giren Sibel S., ailesiyle tartıştı.

Ailesiyle Tartışıp 4'üncü Kattan Atlayan Sibel Yaralandı

4. KATTAN AŞAĞI ATLADI

Daha sonra genç kız, balkona koşarak, kendisini 4'üncü kattan boşluğa bıraktı. Yaralanan Sibel S., yakınlarının haber verilmesiyle olay yerine polis ve sağlık ekibi gönderildi. 112 sağlık ekiplerince yaralı genç kız, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavisi süren Sibel S'nin vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu bildirildi. Polis, soruşturma başlattı.

Ailesiyle Tartışıp 4'üncü Kattan Atlayan Sibel Yaralandı

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Ailesiyle Tartışıp 4'üncü Kattan Atlayan Sibel Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • hgrhdhjsh: Uğruna atladigin nişanlın evlenince çok kıymet vereceğini sanıyorsun dimi.. daha çook beklersin.. hiç unutmayın ana babadan kıymetlisi yok bu dünyada.. boşanirsan Gideceğin yer neresi.. aklınızı başınıza toplayın ey sakil gençler. 5 17 Yanıtla
    Ferdi ala: Haberi nerenle okudun cok merak ettim insan bu kadarda cahil olurmu 12 0
  • TC: 19 20 yaşlarinda gençleri evlendirmeyin lutfen..iki yil sonra akli başina gelmeden çocukla geri donecek.anne babasiz yetişen cocuklar faydali bireyler olmuyor..psikojisi bozuk nesiller yetişiyor.çocuklar buyuyene kadar anne baba birbirine katlanmak zorunda 20 0 Yanıtla
  • DOBRIC LI: KIZI ZORLA WERIN OMUR BOYU YESIN DAYAGI OTURSUN ASAGI 19 1 Yanıtla

Advertisement